Fluor podobnie jak wegetarianizm ni jak się ma do doświadczeń OOBE. Szkoda
W sumie takie teorie to jak tworzenie religii
Gdzie są dowody i konkretne przykłady z nauki ?
Wg mnie MA i to bardzo dużo.
Pomyśl, otwórz umysł dodaj 2=2

Jeśli chcesz dowodów naukowych i konkretnych przykłaódów z nauki to nie zajdziesz daleko...lub zajdziesz tylko tam gdzie dadzą ci dojść.
To twoja sprawa, każdy ma swoją drogę.
Myślałam, ze trafiłam na oświeconych w miarę ludzi i forum...tzn inaczej to nazwę OTWARTYCH na wszelkie sposoby i możliwości...a nie tylko SZKIEŁKO I OKO...
Jeśli ci to przeszkadza to powiedz i bez urazy odejdę
wreszcie to Twoje forum i Twój DOM...szanuję to.Nie tworzę religii i nie jestem zapatrzona w Aldonę.
Nie mam Guru ani nie jestem wyznawcą żadnej religii...nigdy nie miałam i nie mam autorytetów za , któymi idę na ślepo > Ty tez nie będziesz dla mnie takim autorytetem, ja nie chcę być dla nikogo autorytetem...chcę tylko pokazywać to co sama dostrzegłam i poznałam.
Jestem POSZUKUJĄCĄ poprzez własne doświadczenia.
Polecam TO co sama przeżyłam i doświadczyłam i co uważam za doświadczenie rozwijające.
Ot i tyle.
NIE ZGADZAM SIĘ Z TYM CO NAPISAŁEŚ POWYŻEJ.
Fluor i wegetarianizm ma wiele do OBE.
Dowody i konkretne przykłady z nauki mam gdzieś > polegam na własnych doświadczeniach i dowodach.
Gdy przestałam używać fluoru tzn ograniczyłam w ogromnej mierze spożywanie tego i gdy przeszłam na wege ( nie chodzi TYLKO o wege>chodzi o spożywanie energetycznej żywności bez konserwantów, mieso jest najbardziej zatoksycznione;spożywanie mięsa ze zwierząt "zza płota, wolnych...szczęśliwych,zabitych z szacunkiem praktycznie NIE MA wpływu na szyszynkę a tym samym na łatwość |OBE) zauważyłam OGROMNĄ RÓŻNICĘ w łatwości podróży duchowych, astralnych....i przechodzenia w stan OBE>OBE to nie tylko technika...to możliwość podróży i kontaktu z własną wyższą jaźnią....to światy równoległe tak samo realne jak ten na ziemi.
Dowody? Nie mam> mam swoje przeżycia>nie zależy mi na udowadnianiu Tobie czegoś.
Gdybyś przeżył głębokie OBE to byś nie pisał tego co powyżej...
Mam nadzieję , że z wyrozumiałością potraktujesz moje bezpośrednie słowa.
Tak jak napisałam TO TWÓJ DOM > jeśli ci nie pasuję, napisz > odejdę > bez urazy > TO JA weszłam do Twojego domu > wiec jeśli zechcesz to opuszczę go

Nie iwem czy nie za bardzo chaotycznie wyraziłąm tu swoje intencje , ale....może