To jest sen...jeden prawdziwszy od drugiego...tylko ten jest prawdziwy gdzie jest cały stan ,,ja'' to jest tu i teraz...jakby droga życia doskonalenia
Dosłownie ja tęsknię nie tak za snem czy śmiercią ale by znaleść się u Boga tego ktory mnie zaplanował w świadomości i stworzył świat materialny(który kiedyś zniknie)
Widać to real materialistyczny nie jest tak prawdziwy jak ,,po drugie stronie''
Tylko nie wiecie gdzie latacie i nie rozrozniacie Oobee i LD a co powiecie na wyprawe po śmierci.
Tu jestesmy powiazani z cialem i Walka Zwierzchnosci podstepnych sil gdzie lata sie dusza mozna stracic pelna kontrole nad umyslem i cialem
To sie dzieje w realu spostrzegalem wszystkie spostrzezenia rowniez innych tego zycia.
Wniosek jest jeden nie ukryje nikt...
Slowo Ciałem się Stało...to pisze w Biblii
To co nas stworzylo to Świadomosc Niepojęta gdzie wiara ma wielką moc.
Ja się poddałem i nie dawno odnalazłem prostą drogę do życia tj. Po smierci gdy będę chcial Boga chwalić będe...to jest moja świadomość
O tym mówi Biblia i zakazuje wychodzenia z Ciała, nie tak jak w czynieniu dobra to samo mamy w zyciu.
Nie ma watpliwosci tam sa demony i rózne byty dusz nie takie czyste jak sa stale tylko udajace dobro
Biblia prapra dziadow mowi
O wychodzeniu z Ciala
,,Jak Boga chwalic mają gdy duszy juz nie mają''
Następne gdzie Dobro Boga zabiera do innego wymiaru
,,Nie wiem czy w duszy czy w ciele zostalem porwany do nieba....''
Apostol Biblii
Nie ma watpliwosci swiadomosc wymiaru nie stworzyla ziemskiej materii na darmo...
Choc byt ziemski upadl tzw grzechem to musimy w nim zyc i dzieki niemu doskoczyc jak po schodach prosto do nieba Boga Domu Ojca i nie musimy doskonalic swiadomosci i tym samym niszcxyc z demonami.
,,Ani oko nie widziało ani ucho nie słyszało co Bóg przyszykowal sprawiedliwym,''
Bóg jest i Jezus jest.Sprawdzcie demon przyjdzie ...bo ma dostęp...i wystarczy w Oobe poprosić Jezusa i znika zły byt

Czym jest Miłość?
Miłość swiadomoscia...
To cecha Boża tylko ta miłość pełna bo co skażone to nie Boże