Początkowo chciałem opisać wam pewne sytuacje w POZA, w których niwelowany jest pociąg seksualny. Myślę jednak, że każdy z was w końcu poradzi sobie z tym problemem, pomoc również jest tu istotna. Mówię o pomocy od JA-TAM. Zresztą mogę wam przybliżyć na czym taka pomoc miała by polegać.
Są to tylko wybrane fragmenty z niektórych wyjść poza ciało fizyczne:
06/02/2008
(...)Najpierw chciałem by prowadziła mnie wyższa świadomość, jednak nie czułem tego tak mocno, przeważyła myśl o seksie. Była wszechogarniająca. Znalazłem się w pokoju, weszła ładna brunetka, położyła się obok mnie. Ściągnąłem jej spódnice odsłaniając bardzo seksowne kształty. Zacząłem z nią uprawiać seks. Po chwili jednak pojawiły się wątpliwości, przypatrzyłem się jej pośladkom - był owłosione! Od razu uczucie pociągu seksualnego odpłynęło.(...)
28/11/2011
(...)to był budynek, coś w rodzaju szpitala. Stało biurko za którym siedziała bardzo ładna blondynka. Poczułem silny przejaw podniecenia seksualnego, które mną zawładnęło. Rzuciłem się w jej stronę, zdarłem z niej ubranie ( postać była przestraszona i opierała się) i zacząłem penetrować. Nagle poczułem, że jest coś nie tak, spojrzałem w dół. Postać zmieniła się w transwestytę! Uczucie odleciało i mogłem zająć się czymś WAŻNIEJSZYM(...)
17/05/2014
(...) skoki przez budynki, w pewnej chwili zobaczyłem kobietę. Była w jednym z budynków, pracowała jako fryzjerka lub kosmetyczka. Zobaczyła mnie. Poczułem jakąś więź. Zbliżyłem się do niej, nagle poczułem silny popęd seksualny.
Postać: Nie rób tego, to wszystko zepsuje.
Przekazała mi tak silną energię spokoju, że instynkt seksualny odleciał zapomniany.(...)
Takich przykładów jest wiele. Przejaw popędu seksualnego pojawiał się w moich wyjściach niezależnie od zaspokojenia go w Iluzji Czasoprzestrzeni, w rzeczywistości fizycznej. Mimo, że moje wyjścia, podróże nabrały trochę innego wymiaru to ten przejaw instynktu samozachowawczego nadal jest, rzadziej ale jednak. Choć jest poprawa, mniej dochodzi do zbliżeń, coraz szybciej albo nadchodzi opamiętanie, albo deska ratunku, pomoc z JA-TAM.
Pozdrawiam serdecznie
Linkback: http://forum.instytutnoble.pl/seo/23/seo/981/