Eksperyment dobiegł końca, czas na podsumowanie wyników.
Załączam zdjęcie, które było wsadzone do koperty. Na zdjęciu znajduję się ja (Robert Noble), a w tle znajduje się budynek Poltegoru (obecnie nie istniejący). Zdjęcie to nie było wybrane przypadkowo, budynek ten jest mocno zapisany w mojej pamięci i posiadam do niego ogromny sentyment.
A oto wasze nadesłane odpowiedzi:
Świetlisty:
Kołacze mi się po głowie pewna taka wizja, że zdjęcie ukryte w kopercie przedstawia:
1) Trzymasz swoją maleńką córeczkę na rękach
2) Twoja żona trzyma Waszą maleńką córeczkę na rękach
3) Ukryte zdjęcie jest Waszym zdjęciem z dnia ślubu.
Iconka:
Fotka: Logo IRN
Sagle:
Probowalem podczas medytacji i nasilila mi sie mysl o tym ze na zdjeciu jest jakies zwierze, a konkretnie to mam dwie propozycje:
1. Kot
2. Pies
Zinka:
odnośnie eksperymentu, najpierw mi wyszło, że to : Whisky Johny walker
http://1-mmedia.frisco.pl/id,39072/h,360/w,360/a potem mi wyszło, że to naczynie szklane w kształcie butelki

i teraz nie wiem, czy pełne czy puste
arhtur_77:
Przyszły mi do głowy odcienie brązu- jaśniejsze, ciemniejsze. Potem pomyślałem że to może coś z futrem, futrzane. Ostatecznie mój umysł zinterpretował obraz jako psa o brązowej sierści. Być może na tle trawy (zielony kolor w tle). Dodatkowo jeszcze przebłysk kolorowego zachodu słońca ale nie wiem czy związany z obrazem psa

To na tyle

Beż żadnej techniki- tylko przebłysk podczas rozmowy którego uczepił się mój umysł gdy zaczynałem później myśleć o eksperymencie
Sofia:
wypiszę co było najbardziej znamienne w tych snach:
- oglądałam czarno białe zdjęcie wykonane apratem analogowym, stare, przedstawiające kobietę i mężczyznę w samochodzie, potem zdjęcie zrobiło się pod wpływem filtra czerwono-pomarańczowe coś ala sepia.
-kot
-pies
-plantacja marihuany

-mieszkanie na poddaszu
Do Bong:
"Pomyślałem, że może to być zdjęcie Twojej córki"
Ogólnie efekt telepatii/jasnowidzenia nie wystąpił. Nikt nie podał zadowalającej odpowiedzi. Szkoda, że tak mało pisaliście na temat procedury pozyskiwania informacji. Droga zgadywania rzadko kiedy jest trafna :/ Gdyby były robione szkice, z pewnością Zinka byłaby najbliżej. Butelka alkoholu bardzo przypomina kształtem wieżowiec. Kolorystyka też w miarę podobna

Artur trafnie określił kolory budynku (różne odcienie brązu).
Ciekawe jest to, że powielały się odpowiedzi takie jak pies oraz moja córka. Niestety na zdjęciu nie było ani psa, ani córki.