Instytut Roberta Noble

Ayahuasca

Zaczęty przez robercik101, Czerwiec 28, 2013, 11:11:08 PM

« Gotu Kola | Serotonina i psychodeliki »

Rocker

Cytat
Mam sposoby rozwiązania tego problemu, ale to nie jest takie proste jak się wydaje ;)

1. Znalazłem sklep o nazwie "Magiczne Muchomory" (podawanie nazwy tego sklepu nie jest chyba nielegalne bo na innych forach podają ;)) ale nie ma żadnych opinii na jego temat, sklep znajduje się w Holandii, nie wiem czy to oszustwo czy nie
2. Kasę można zarobić :)
3. Mogę zamówić to  "na słupa" (ktoś za mnie to odbiera, a następnie mi daje, oczywiście nie za darmo)

Z tego co słyszałem owy sklepik działa w miare dobrze i można tam zakupić różne specyfiki które w PL są nie legalne, aczkolwiek jak to już w praktyce wygląda to nie mam pojęcia..

Pozatym ayahuasca samemu? Bez żadnego obeznanego w temacie?! Niee  ::) lepiej nie bo będzie baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ała  ;).
Pozatym nie rzucaj się z motyką na słońce.. lepiej spróbować ciut delikatniejszego psychodelku na początku.. bo taki gwałtowny wyrzut informacji, problemów, blokad z podświadomości jest naprawde straszny, to taka mała śmierć ;).

http://ayahuasca.net.pl/ceremonia_ayahuasca.html
Miłej lektury  ^-^

Agata

Mote

Lata temu próbowałem razem z kolegą ayahuaski I moge potwierdzić, że ma ona potężną moc.
Ostatnio powrócił do mnie ten temat w temacie postrzegania energii w ruchu we wszechświecie w sposób don Juana. Otórz po zarzyciu ayahuaski wpatrywałem się w przedmioty I widziałem poruszające się "piksele" w nich tzn. np wpatrując się w swoją ręke widziałem tkanki, atomy, krwinki wszystko w ruchu to tyczyło się wszystkiego na czym zawiesiłem wzrok, to było jak wnikanie bądż przenikanie wzrokiem, mój kolega nic takiego nie widział. Ciężko to opisać słowami. Próbując "widzieć" w medytacjach natrafiam na rodzaj zasłony, kurtyny gdy to świat zaczyna się rozmywać, rozpadać I nie potrafie tego przekroczyć na chwile obecną.... brak energii prawdopodobnie... I tu zawsze przypomina mi się ayahuasca I to co widziałem z jej pomocą. Wydaje mi się, że z jej pomocą można nauczyć się widzieć energię.
Nie było z name żadnego szamana;) I złe demony nas nie zaatakowały ;)

Freezer

Spróbować DMT...moje marzenie - nic lepszego nie może cie spotkać..

EosCris

Freezer, tak myslisz??? hehe skąd takie przypuszczenie? 

Robert Noble

Myśli tak bo albo się naczytał albo nasłuchał jakie to DMT jest cool :) Fajnie jak już się z tego wyleczy :) Freezer powodzenia!
PS. Owszem może mnie spotkać coś o wiele lepszego :) (PRAWDA)

Robert Noble

A tutaj w artykule możecie przeczytać relację Grzegorza, który opisuje swoją wyprawę na Ceremonię Ayahuaski:
https://instytutnoble.pl/moja-wyprawa-na-ceremonie-ayahuaski/

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble