Instytut Roberta Noble

Etherium Gold

Zaczęty przez say, Luty 20, 2014, 09:30:49 PM

« MELATONINA + GALANTAMINA | Czy wspomagać czymkolwiek praktykę OBE/LD? - ANKIETA »

say

Witam serdecznie forumowiczów!
Czy probowal ktos z Was Etherium Gold ?

Robert Noble

Witaj Say :) Próbowałem etherium gold w połączeniu z black. Nie zauważyłem nic znaczącego. Inne ormusy również nie miały na mnie żadnej efektywności. Szkoda bo swego czasu byłem tym nieźle nakręcony.

say

Witaj Robercie ! Milo mi , ze napisales .Ja zakupilem ten specyfik z ciekawosci i checi poeksperymentowania .Moze dzis juz bede mial, takze zamieszcze zdjęcia jak to cuś ;) wygląda.Pozdrawiam

Robert Noble

Say właśnie to chciałem napisać, aby wstawić jakieś informacje na temat Etherium. Oczywiście nie ma co się sugerować tym, że na mnie nie podziałało, być może Ty Say zauważysz pozytywne zmiany, czego Ci życzę. Są różne opinie ludzi i zdania są jak zawsze podzielone. Producent nawet zamieścił adnotacje w swojej broszurze, że nie na każdego może działać ich produkt.

Według informacji z ulotki Etherium powoduje synchronizacje półkul mózgowych i jest to odczuwane po bardzo krótkim czasie. Nie pamiętam szczegółów, w każdym razie pod koniec swojej fazy testowej brałem po 3 kapsułki gold i 3 kapsułki black na jedno posiedzenie, ale widocznie jestem już zsynchronizowany więc nie zauważyłem różnicy ;)

say

Witam ponownie
Etherium Gold otrzymałem 21 lutego 2014,pierwszą tabletkę zażyłem tego samego dnia o godzinie
20:40.Tabletki biorę codziennie według wskazań na opakowaniu.Jak narazie zmian istotnych nie zauważyłem ,możne poza tym ze mniej sypiam i jestem w miarę  wypoczęty ,ale to możne być placebo ponieważ wcześniej na innym forum czytałem o podobnych przeżyciach  u innego człowieka.
Wiadomo,są ludzie bardziej podatni na sugestie i mniej.Nawet jeśli byłaby to skruszona cegła ,na pewno ktoś mógłby pisać ,ze doznał ciekawych przeżyć .Wystarczy w przypadku producenta zabezpieczyć się adnotacją  odpowiednią  i możnaby sprzedawać bubel ,a im większa cena ,tym większa "wiarygodność " ;) .
Tymczasem biorę nadal i zobaczę działanie tegoż to specyfika na sobie.

Robert Noble

Świetnie udokumentowane Say :) Mam nadzieję, że jednak podziała na Ciebie Etherium. Mnie ten produkt podkusił pozytywnym działaniem na świadome sny. Jak się okazało miałem jeden świadomy sen podczas kuracji Etherium i w dodatku uważam, że nie był on wynikiem suplementu. Są też inne produkty podobnego typu, niektóre pomagają nawet w budzeniu kundalini, ale już nie miałem polotu by wypróbować ;)

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble