Instytut Roberta Noble

Metoda Olejowa

Zaczęty przez Sagle, Listopad 17, 2013, 09:47:32 PM

« Farmokologiczne metody na osiągniecie LD (Nikotyna) | Test Energy Enhancer [LifeWave] »

Sagle

Metoda olejowa, czyli nic innego jak płukanie olejem. Przetestowałem tę metodę na sobie i poniekąd działa. Sam miałem nieco sceptyczne podejście gdy czytałem o takim sposobie wspomagania. Pomyślałem jednak, że spróbuję, a co, co mi szkodzi. Robiłem płukankę może ze 2 razy i już były wstępne efekty.
Metoda ta tak naprawdę nie ma na celu obe czy ld, czy w ogóle poprawę śnienia, ale wpływa pośrednio na te stany. Dzieje się tak, ponieważ olej wyciąga toksyny z organizmu.
Dzięki takiemu oczyszczeniu czujemy się lepiej, poprawia nam się nastrój, mamy w sobie pozytywną energię, co pozytywnie skutkuje na stany śnienia. (Jedynie co mogę powiedzieć co ma olej do dobrego spania to to, że dzięki takiej płukance gardło nie jest takie suche przy oddychaniu z otwartymi ustami podczas snu). Dla zainteresowanych metodą podaję instruktarz stosowania oleju:

1. Potrzebujemy olej, nieokreślony, kto jaki chce. (Jednak tu sam nie miałem informacji co do tego i tu się pojawiał u mnie sceptycyzm. Ja osobiście stosowałem olej kujawski z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno).

2. Jedna dawka to 15ml tj. jedna łyżka stołowa.

3. Stosujemy raz  lub dwa razy dziennie. Przed bezpośrednim udaniu się na spoczynek (w nocy) i/lub po spoczynku (rano). (Ja stosowałem tylko przed pójściem spać).

4. Przyjmujemy koniecznie min 2-3h po ostatnim posiłku lub przed pierwszym posiłkiem.

5. Płuczemy w przedniej części jamy ustnej przez 15-30 min (w ciągu 30 min przez jamę ustną przepływa 3 litry krwi, w której znajdują cię toksyny).

6. Po zakończeniu wypluwamy olej, dokładnie płuczemy wodą i myjemy zęby.

7. UWAGI:
  *absolutnie nie połykamy oleju (zawiera on toksyny, mikroorganizmy);
  *może wywoływać niepożądane efekty braku komfortu w jamie ustnej;
  *po wypluciu olej powinien mieć białą barwę (w przeciwnym razie próba była źle wykonana);
  *nie płukać krócej niż 15 min (inaczej nic nie poczujemy, a efektu białej barwy może nie wystąpić (próba stracona).

Powodzenia ;).

Linek

Tak jak mówiłem wypróbowałem to i powiem szczerze jestem zaskoczony :) Efekt był, faktycznie jakbym bym oczyszczony do tego sprawy ze śnieniem zachodziły o wiele sprawniej.
Problemem jest tylko uciążliwość tych 15 - 30 min. Okropne to jest... ble... Ale przynosi efekt. Myślę, że stosowanie częste wytrąci uczucie obrzydzenia :)
Testowałem na oliwie;p Może są lepsze smaki :) Czytałem też, że nie ma to znaczenia jaki olej chodzi tylko o te tłuszcze.

Czekam na dalsze relacje bo mi do tego ciężko się zmusić jeszcze raz. Może zmotywują mnie twoje efekty;p

Sagle

Ja testowałem na rzepakowym i nie ma aż takiego obrzydliwego smaku ;).
U mnie efekty były takie, że polepszyła się faza snów, lepiej zapamiętane, wczoraj i dziś miałem LD'ki :p

Sofia

Najsmaczniejszy olej to dla mnie kokosowy. Polecam, oprócz wypluwania oczywiście też jeść bo jednym z najzdrowszych olei :)

Robert Noble

Tak zachwalacie tą metodę olejową, że też sobie sprawdzę :) Mmmm olej kokosowy brzmi wyśmienicie. Sofia czy jest on łatwo dostępny ?

EosCris

Hej, fajna metoda koniecznie spróbuję :D Dzięki :)

No spróbowałam, wstrętne to ale dałam rade :) Wytrzymałam tylko 15 min. Po jakiś 5 minutach płukania, zaczoł mnie boleć żołądek, hmmmm nie wiem dlaczego? Ale dotrwałam do końca :D Experyment się chyba powiódł, bo to co wyplułam było bielusieńkie jak śnieg :P Zaraz po wypluciu, wypłukałam usta, umyłam zęby i poczułam się lżejsza :) Nawet bark mnie tak nie rwie ::)
Zobacze co będzie się działo we śnie? Cudownym śnie.... ;)

EosCris

Cytat: Robert Noble w Styczeń 17, 1970, 01:46:51 AMquote author=Robert Noble link=topic=591.msg3050#msg3050 date=1385211698]
Tak zachwalacie tą metodę olejową, że też sobie sprawdzę :) Mmmm olej kokosowy brzmi wyśmienicie. Sofia czy jest on łatwo dostępny ?
Mmmm olej kokosowy brzmi wyśmienicie. Sofia czy jest on łatwo dostępny ?
[/quote]

Robert olej kokosowy można kupić w najbliższym sklepie ze zdrową żywnością, lub w necie :D

Co do olejku kokosowego - to z połączeniem go z sodą oczyszczoną, tworzy świetną naturalną pastę do zębów :) którą można trzymać w słoiczku, po wcześniejszym zmieszaniu :)
Pzdr Olcia :D

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble