Instytut Roberta Noble

Ostatnie wiadomości

LITERATURA WIEDZA WYWIADY CIEKAWOSTKI / Odp: Filmy o tematyce OBE/LD i...
Ostatnia wiadomość przez nautiluz - Marzec 11, 2026, 08:09:22 AM
Obejrzałem. Najbardziej podobała mi się scena z baru jak dziadek niemowa wygłaszał orędzie.

Szkocja i Szkoci są mi bardzo bliscy, ten koncept utraconej wolności i tęsknoty za nią.

Mają swój własny język, który po tylu latach, powoli wymiera - nie mówię tutaj o Scots, ale o Galskim - jest piękny, kiedyś się chciałem uczyć, mieszkałem tam też przez chwilę.

Tak zielone i żywe miejsce jak mało które, nie widziałem nigdy wcześniej. Do tego grzmi, słychać, słychać te głosy przodków w tych górach, na tych polanach zielonych.

No i ten galski. Moje serce się raduje, gdy go słyszę.
ZDROWIE UZDRAWIANIE SPORT ODŻYWIANIE / Odp: Kącik kulinarny - keto
Ostatnia wiadomość przez Uptuup - Marzec 05, 2026, 03:49:53 PM
Podaję przepis na bomby tłuszczowe które robiłem na drogę na Ceremonię we Wrocławiu. Wziąłem orzechy włoskie, migdały i pestki słonecznika, pokroiłem na drobno wymieszałem i dodałem odrobinę mąki kokosowej i migdałowej, w garnku roztopiłem 1/3 kostki masła i  dodałem 2 łyżki oleju kokosowego, dodałem sól i wsypałem mieszankę orzechów do garnka do roztopionego tłuszczu, potem wymieszałem i wlałem do silikonowych foremek.
Jak przestygło wsadziłem do zamrażalki na 30 min, potem wyjąłem i wycisnąłem z foremek, wyszły fajne "ciastka". Lubią się roztapiać jak jest za ciepło 🙂, są słone, ale bardzo mi smakują,  dobre na podróż 🙂.
Ostatnia wiadomość przez EosCris - Marzec 03, 2026, 01:48:24 PM
atlas chmur - Rozgrywająca się w różnych epokach czasowych i zakątkach świata opowieść o losach ludzi, których czyny mają wpływ na przeszłość, teraźniejszość oraz przyszłość.

jeden z moich ulubionych filmów ... długi ale warty obejrzenia z perspektywy Czarowników  :)
Ostatnia wiadomość przez familyhome - Marzec 02, 2026, 08:59:14 PM
The Dark Crystal: Age of Resistance 2019, świetny serial kukiełkowy, śiły mroku i nieświadomi autochtoni, znów poczułem się jak dziecko 😄...
Ostatnia wiadomość przez EosCris - Marzec 02, 2026, 08:53:52 PM
chyba już gdzieś tam był, Altered Carbon tez na natflix. Szkoda, ze nie będzie kontynuacji  :(
Ostatnia wiadomość przez familyhome - Marzec 02, 2026, 08:47:00 PM
Cytat: EosCris w Luty 16, 2026, 04:06:56 PMtez go polecam jeden z moich ulubionych na netflix ;)
potwierdzam serial przedni 👍😎9/10
FARMAKOLOGIA ZIELARSTWO WSPOMAGACZE / Odp: Programowanie wody
Ostatnia wiadomość przez Anelisa - Luty 17, 2026, 05:47:58 PM
Jedną z pięknych tolteckich praktyk jest rozmowa z własną krwią; ma to sens, gdyż krew jest nośnikiem naszej esencji życiowej i energii; powinna być płynna, wolna, tętniąca życiem. Śledziona bardzo się trudzi, żeby wyprodukować esencję. Krew, woda w nas może uzdrawiać. Gromadzenie energii, to również gromadzenie harmonijnej krwi w nas. Podczas jednej z praktyk rozmawiam z moją krwią, aby zwiększyć jej moc i energię. :)
Ostatnia wiadomość przez Lana - Luty 16, 2026, 07:19:39 PM
Cytat: EosCris w Luty 16, 2026, 05:20:16 PMhehe mówisz? myślę, że nie koniecznie  >:D

Na drugi sezon Sandman czekałam cierpliwie, jak nie ja 😤😃
Ostatnia wiadomość przez EosCris - Luty 16, 2026, 05:20:16 PM
hehe mówisz? myślę, że nie koniecznie  >:D
Ostatnia wiadomość przez Toltec - Luty 16, 2026, 05:15:39 PM
Cytat: EosCris w Luty 16, 2026, 04:06:56 PMtez go polecam jeden z moich ulubionych na netflix ;)
[/quot
Teraz to obejrzą 😁😁😁
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble