Instytut Roberta Noble

medytacje z Paulem Santisi

Zaczęty przez Robert Noble, Listopad 16, 2014, 10:05:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robert Noble

Ostatnio przeglądając youtube'a natknąłem się na bardzo fajne medytacje prowadzone Paula Santisiego. Facet robi ciekawe nagrania i wykorzystuje fajne efekty w swoich ścieżkach. Jedynym minusem jest chyba to, że mówi po angielsku, co dla mnie jest pewnego rodzaju przeszkodą. Nie mniej uważam, że warto się zapoznać z jego nagraniami i wynieść z nich to co najlepsze.

Poniżej wstawiam jedno z lepszych tematycznie czyli na świadomy sen:

GuineaPig

Cytat: Robert Noble w Listopad 16, 2014, 10:05:47 PM
Ostatnio przeglądając youtube'a natknąłem się na bardzo fajne medytacje prowadzone Paula Santisiego. Facet robi ciekawe nagrania i wykorzystuje fajne efekty w swoich ścieżkach. Jedynym minusem jest chyba to, że mówi po angielsku, co dla mnie jest pewnego rodzaju przeszkodą. Nie mniej uważam, że warto się zapoznać z jego nagraniami i wynieść z nich to co najlepsze.

Poniżej wstawiam jedno z lepszych tematycznie czyli na świadomy sen:

??? ponad godzinę?

:( a nie ma takich 2-3 sekundowych, że 1-2-3 i śpisz?

Robert Noble

Cytat: GuineaPig w Listopad 27, 2014, 10:28:01 PM

??? ponad godzinę?

:( a nie ma takich 2-3 sekundowych, że 1-2-3 i śpisz?

Takie 2-3 sekundowe to stosowane są w narkozie :) Nie ma to jednak nic wspólnego z tym o czym mówimy.

Ktoś kto nie ma opanowanej koncentracji rzadko kiedy jest w stanie przez godzinę przytomnie rejestrować słowa lektora :)

Robert Noble

O ciekawe,  znowu natrafić na Paula. Jakiś czas temu słuchałem sobie jego epickiego nagrania. Co prawda nie jest jakieś wybornie skuteczne, ale kto wie może komuś przypadnie do gustu. Oczywiście lektor jest po angielsku, ale słowa raczej są zrozumiałe dla osób w temacie projekcji astralnej :) 

https://youtu.be/b3JTD8Ab7H0

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble