Instytut Roberta Noble

Ostatnie wiadomości

FARMAKOLOGIA ZIELARSTWO WSPOMAGACZE / Odp: Marihuana
Ostatnia wiadomość przez Uptuup - Styczeń 10, 2025, 10:50:17 PM
Ja próbowałem olejki CBD, uspokajają ale działają bardzo krótko (na mnie), szkoda kasy.
FARMAKOLOGIA ZIELARSTWO WSPOMAGACZE / Odp: Marihuana
Ostatnia wiadomość przez Kapelusznik Jan - Styczeń 10, 2025, 04:47:15 PM
Cytat: Robert Noble w Wrzesień 04, 2015, 09:47:37 AMCiekawi mnie czy ma ktoś z forumowiczów doświadczenie z marihuaną, ale taką leczniczą w formie kropelek. Podobno fajna sprawa, daje się parę kropel pod język i można się rozkoszować jej dobroczynnym działaniem.

Tak ja mam. Takie samo oddziaływanie jak przy paleniu ale utrzymujące się dużo dłużej. Jeśli weźmiemy za dużo to efekt jest nieprzyjemny i nic się z tym nie da zrobić, trzeba przeczekać. Dawkę trzeba na sobie wypróbować jak zawsze. Nie ma pamięci snów więc dla mnie do OOBE się nie nadaje, wręcz przeszkadza.
FARMAKOLOGIA ZIELARSTWO WSPOMAGACZE / Odp: Programowanie wody
Ostatnia wiadomość przez Kapelusznik Jan - Styczeń 10, 2025, 04:41:19 PM
Ja po wielu latach picia wody z plastikowych butelek, założyłem sobie w domu prosty system filtrów ze strukturyzatorem. Dodatkowo strukturyzuję wodę za pomocą podkładki z magnesami neodymowymi i kiedy pamiętam, piję małymi łykami z wdzięcznością. Do saunowania dodatkowo dorzucam cytrynę i szczyptę soli kłodawskiej niejodowanej.
LITERATURA WIEDZA WYWIADY CIEKAWOSTKI / Odp: Filmy o tematyce OBE/LD i...
Ostatnia wiadomość przez Nemo - Styczeń 08, 2025, 10:37:23 PM
"Nine perfect strangers" taki krótki serial, z humorem, z wyczuciem, zrzucanie z siebie blokad, ograniczeń, na grzybkach 🍄
Ostatnia wiadomość przez Lana - Styczeń 06, 2025, 02:44:42 PM
Doctor Strange. 2016

Bardzo lubię serie filmów Marvel, a najbardziej  uwielbiam doktora, zwłaszcza 1 część, a jest ich dwie.
Ciekawa jestem czy ktoś ten film widział. A jak nie, to czy obejrzy i co myśli na jego temat  :D
Ostatnia wiadomość przez nautiluz - Styczeń 04, 2025, 10:56:47 AM
Ok dodam jeszcze Gattaca oraz Ghost in the Shell ('95)
Ostatnia wiadomość przez EosCris - Styczeń 04, 2025, 08:39:04 AM
Cytat: Silver w Styczeń 03, 2025, 09:46:02 PMMr Nobody

Ale jest dla mnie za ciężki do ogarnięcia jak na jedno obejrzenie :)

Kolejny wspaniały film 😍

Silver, po doświadczeniach inaczej się ogląda takie filmy. Na wszystko przyjdzie czas jak wytrwasz na ścieżce...  O:-)
Ostatnia wiadomość przez nautiluz - Styczeń 03, 2025, 09:49:55 PM
O fajne. Coś jak lola 😅
Ostatnia wiadomość przez Silver - Styczeń 03, 2025, 09:46:02 PM
Mr Nobody

Ale jest dla mnie za ciężki do ogarnięcia jak na jedno obejrzenie :)
TWÓJ WKŁAD W ROZWÓJ INSTYTUTU / Odp: Pytania dotyczące OBE.
Ostatnia wiadomość przez Robert Noble - Styczeń 03, 2025, 11:57:16 AM
Zachęcam Was do większej aktywności w tym wątku. Będę nagrywał odpowiedzi w formie video. Zatem nadsyłajcie pytania, propozycje tematów, które chcielibyście abym wyjaśniał Wam w playliscie: OOBE. Doświadczenia poza ciałem.
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble