Instytut Roberta Noble

Nagrania transowe

Zaczęty przez BartekP, Październik 21, 2023, 10:17:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

BartekP

Wątek do nagrań transowych i podobnych :)

Ana

Świetne nagranie , fajną pracę zrobiłeś Bartek. :)Fajnie mozna połynąć przy tym :)

BartekP

Cytat: Ana w Październik 21, 2023, 10:41:17 PMŚwietne nagranie , fajną pracę zrobiłeś Bartek. :)Fajnie mozna połynąć przy tym :)

:) Cieszę się że nagrania się podobają.

Ana

Uwielbiam bębny szamanskie, przenoszą mnie w ciekawe rzeczywistości:)

EosCris

A gdzie to podróżujesz Aniu???  O:-)

Ana

Cytat: EosCris w Październik 26, 2023, 03:44:27 PMA gdzie to podróżujesz Aniu???  O:-)

Ciężko wyjaśnić,  przenoszę się tak jakby w głąb siebie. :)

EosCris

No właśnie fajnie wiedzieć, czy to jakieś konkretne miejsce?? :)  Aby jednak starać się to jakoś ustabilizować :)

Ana

Cytat: EosCris w Październik 26, 2023, 09:30:32 PMNo właśnie fajnie wiedzieć, czy to jakieś konkretne miejsce?? :)  Aby jednak starać się to jakoś ustabilizować :)
To nie jest konkretne miejsce,  różnie mnie prowadzi.  Co masz na myśli żeby to ustabilizować?

EosCris

Cytat: Ana w Październik 27, 2023, 06:36:34 PM
Cytat: EosCris w Październik 26, 2023, 09:30:32 PMNo właśnie fajnie wiedzieć, czy to jakieś konkretne miejsce?? :)  Aby jednak starać się to jakoś ustabilizować :)
To nie jest konkretne miejsce,  różnie mnie prowadzi.  Co masz na myśli żeby to ustabilizować?

Chodzi o to żeby być w danym miejscu a nie skakać z jednego miejsca w drugie podczas wizji :)

bany

Pierwszy dodaje mi motywacji gdy czuję sie osłabiony energetycznie

Drugi podnoszący na duchu i też energetyzujący

bany

Trzeci autorstwa naszych lokalnych magików akustyki uspokaja mnie gdy zbyt wiele się dzieje w głowie

EosCris

Fajnie Bany, że Ci się podobają :) Mi także! A jeszcze bardziej jak możemy Tworzyć dla Was te nagrania <3

bany

Tą jak zobaczyłem to mi się od razu skojarzyla z Cris. Silna kobieta

EosCris

no muzyczka całkiem w moim klimacie a do tego Freediving  :)):  :)):  <3

BartekP

Cytat: EosCris w Marzec 18, 2024, 08:31:04 AMno muzyczka całkiem w moim klimacie a do tego Freediving  :)):  :)):  <3
Mały offtopic.

W tej książce
Głębia. Freediving, zbuntowani badacze i co ocean mówi o nas samych
wyczytałem że podczas nurkowania bez butli/freediving wyłącza się gadający umysł, myślę żeby spróbować jak będzie gdzie :)
Ktoś ma doświadczenie z freedivingiem?
Ciekaw jestem czy to prawda.

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble