Instytut Roberta Noble

Nagrania transowe

Zaczęty przez BartekP, Październik 21, 2023, 10:17:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ana

No coś jest na rzeczy z tym poddtapianiem

EosCris

Cytat: BartekP w Marzec 19, 2024, 11:32:47 PM
Cytat: EosCris w Marzec 18, 2024, 08:31:04 AMno muzyczka całkiem w moim klimacie a do tego Freediving  :)):  :)):  <3
Mały offtopic.

W tej książce
Głębia. Freediving, zbuntowani badacze i co ocean mówi o nas samych
wyczytałem że podczas nurkowania bez butli/freediving wyłącza się gadający umysł, myślę żeby spróbować jak będzie gdzie :)
Ktoś ma doświadczenie z freedivingiem?
Ciekaw jestem czy to prawda.

Najpierw na basenik i poćwiczyć snorkeling / nurkowanie z rurką  :)
Ogólnie nurkowanie i pływanie w płetwach.  To nie takie proste, jak się wydaje >:D trzeba mięśnie przyzwyczaić i nauczyć się wstrzymywać powietrze pływając z nimi  :)
A potem można cisnąć pływać po rafach koralowych  ^-^  ^-^ 
W długich płetwach pływa się inaczej i w długich też inaczej  O:-)  ^-^

Ps. BARTEK ja "chcę" tę Twoją muzyczkę z tej Twojej próby na rurkach O:-)

EosCris

Cytat: Ana w Marzec 19, 2024, 11:55:16 PMNo coś jest na rzeczy z tym poddtapianiem

Z jakim podtapianiem Aniu?  ^-^

BartekP

Cytat: EosCris w Marzec 20, 2024, 07:09:33 AM
Cytat: BartekP w Marzec 19, 2024, 11:32:47 PM
Cytat: EosCris w Marzec 18, 2024, 08:31:04 AMno muzyczka całkiem w moim klimacie a do tego Freediving  :)):  :)):  <3
Mały offtopic.

W tej książce
Głębia. Freediving, zbuntowani badacze i co ocean mówi o nas samych
wyczytałem że podczas nurkowania bez butli/freediving wyłącza się gadający umysł, myślę żeby spróbować jak będzie gdzie :)
Ktoś ma doświadczenie z freedivingiem?
Ciekaw jestem czy to prawda.

Najpierw na basenik i poćwiczyć snorkeling / nurkowanie z rurką  :)
Ogólnie nurkowanie i pływanie w płetwach.  To nie takie proste, jak się wydaje >:D trzeba mięśnie przyzwyczaić i nauczyć się wstrzymywać powietrze pływając z nimi  :)
A potem można cisnąć pływać po rafach koralowych  ^-^  ^-^ 
W długich płetwach pływa się inaczej i w długich też inaczej  O:-)  ^-^

Ps. BARTEK ja "chcę" tę Twoją muzyczkę z tej Twojej próby na rurkach O:-)
Skąd wezmę rafę koralową? 🙂
Jak jeszcze chodziłem na basen to nie miałem problemów z przepłynięciem całej długości pod wodą (25m) ale z rurką nie próbowałem.
Najpierw poszukam rafy koralowej w pobliżu  ;D

Ana

Cytat: bany w Marzec 18, 2024, 06:56:40 AMTą jak zobaczyłem to mi się od razu skojarzyla z Cris. Silna kobieta

Piękne:)

EosCris

CytatSkąd wezmę rafę koralową? 🙂
Jak jeszcze chodziłem na basen to nie miałem problemów z przepłynięciem całej długości pod wodą (25m) ale z rurką nie próbowałem.
Najpierw poszukam rafy koralowej w pobliżu  ;D

W naszym polskim morzu nie wyobrażam sobie pływać w freedivingu ;) stąd mówię o rafie :D A trenować warto w basenie, choć nie ukrywam, że ludzie przeszkadzają w tym  ;) A jak potrafiłes przepłynąć cały basen pod wodą, to z rurką będzie jeszcze lepiej, ale tego trzeba się nauczyć :D

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble