Instytut Roberta Noble

Siku

Zaczęty przez nautiluz, Grudzień 01, 2023, 07:36:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nautiluz

Temat może znany, dziwię się że nieporuszony na tutejszym forum

Może kontrowersyjny ale- coś działa.

W moczu zawarte jest dużo minerałów, hormonów.

Ogólnie, dobre siku nie jest złe.

Pomaga w wyostrzeniu świadomości- chociażby zawarty tam testosteron - u mężczyzn, nie wiem, jak u kobiet.

Najlepiej z rana, i pić to "ze środka" czyli trochę wysikać, nalać do butelki, naczynia po czym resztę oddać w wybrane miejsce utylizacji.

Pić póki ciepły  ;D

Po smaku można też zweryfikować w jakiej kondycji jest organizm- czy nie przekwaszony przesolony itd.

Jasne że dobrze ogółem jest być zdrowym- gdy stosujemy jakieś oczyszczanie lub cos nam dolega i w moczu wydalamy w dużych ilościach toksyny to można sobie zrobić wówczas przerwę z piciem.

Robert Noble

Nautiluz czyli mam rozumieć, że Ty to sprawdziłeś na sobie w praktyce? Piłeś czy pijesz poranny mocz tak? Jestem przekonany, że wyostrza świadomość w momencie kiedy robimy łyka :)

nautiluz

Tak, i przy głodówkach też- można (zamknąć cykl) i się zdziwić na przykład jak wiele/niewiele nam potrzeba - tj ile mamy w sobie, już  :) pozdrawiam!

kynek

Spora część społeczeństwa wypija mniej wody niż jest to dla zdrowia zalecane.

Zbilansowana dieta, sen i spożywanie odpowiedniej ilości wody sądzę, że jeszcze lepiej działa.

Zdrowe nerki i wątroba oczyszczają organizm. Spożywanie produktów przemiany materii (tego co nasz organizm wydala bo nie jest potrzebne) nie wydaje mi się rozsądne

nautiluz

Pytanie do czego nie jest potrzebne i kiedy i kto/(co) decyduje co jest potrzebne do czego. :D

Ale masz rację, trudno się z tobą nie zgodzić :)

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble