Instytut Roberta Noble

Lot trzmiela! Autor Robert Noble chciał polatać

Zaczęty przez EosCris, Marzec 20, 2024, 04:01:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EosCris

Dziś byliśmy nagrywać filmiki i Robert Noble (ten na zdjęciu poniżej) nieco przesadził z kolejnym wyzwaniem na YT dla Was 😬😟

Jeszcze nie wiemy jak poważnych obrażeń doznał 😔🥴🥺 raczej nic sobie nie połamał ale nie może pisać na klawiaturz😱 tak go łokcie bolą 😘 nie tylko łokcie 😏😏

Mnie normalnie zmroziło 🥶 jak widzialam jego upadek 😨😱  >:D

Trzymajcie kciuki za Robercika!❤️💪🏽

Mam nadzieję, że żeber nie ma złamanych 🙏❤️

Ana

bany

No popisowo się wyłożył. Dobrze, że na trawke. Zdrówka Robert!

Miłek

A niby człowiek taki świadomy.

Czuję się usprawiedliwiony ze swojego poparzenia.

Ana

Cytat: Miłek w Marzec 20, 2024, 07:13:22 PMA niby człowiek taki świadomy.

Czuję się usprawiedliwiony ze swojego poparzenia.
Masz rację Miłek

Robert Noble

Cytat: bany w Marzec 20, 2024, 06:19:17 PMNo popisowo się wyłożył. Dobrze, że na trawke. Zdrówka Robert!
Tak, trawa mnie uratowała przed obtarciami. Dzięki Bany za wsparcie.

Filmik nie oddaje kompletnie perspektywy wysokości ani złożoności terenu jaki znajdował się pod drzewem. Cieszę się, że Cris mogła być świadkiem upadku, bo widziała wszystko tak jak było. Szkoda tylko, że z przestrachu tak poruszyła mocno telefonem. Niektórzy kręcą bekę a wcale śmiesznie nie jest jak ktoś tak przypier..ala w podłoże plecami.

Widać, mało osób miało styczność z upadkami i nie wie nawet, że szybkie wstawanie po upadku wiąże się z szokiem i adrenaliną. A nie z tym, że było lajtowo.

Tak czy inaczej widać kto jak co postrzega.

bany

Cytat: Robert Noble w Marzec 21, 2024, 08:29:02 AM
Cytat: bany w Marzec 20, 2024, 06:19:17 PMNo popisowo się wyłożył. Dobrze, że na trawke. Zdrówka Robert!
Tak, trawa mnie uratowała przed obtarciami. Dzięki Bany za wsparcie.

Filmik nie oddaje kompletnie perspektywy wysokości ani złożoności terenu jaki znajdował się pod drzewem. Cieszę się, że Cris mogła być świadkiem upadku, bo widziała wszystko tak jak było. Szkoda tylko, że z przestrachu tak poruszyła mocno telefonem. Niektórzy kręcą bekę a wcale śmiesznie nie jest jak ktoś tak przypier..ala w podłoże plecami.

Widać, mało osób miało styczność z upadkami i nie wie nawet, że szybkie wstawanie po upadku wiąże się z szokiem i adrenaliną. A nie z tym, że było lajtowo.

Tak czy inaczej widać kto jak co postrzega.

No słuchaj... nie żebyśmy wyszli na stetryczałych, kontuzjogennych i marudnych boomerów ale... :P

tydzień temu byłem na spacerze z psem i robie sobie taki marszobieg dla poprawy fizyczności. Pies szarpnął za smycz, wytrącił mnie z rytmu i mi coś walnęło w plecach i kilka dni byłem wyłączony. Prawdopodobnie coś z kręgosłupem. Nadwaga, siedząca praca itd. Doszedłem do wniosku, że trzeba się starać być bardziej ostrożnym i znać swoje możliwości no i starać się przewidywać ewentualne konsekwencje różnych działań, bo diabeł nie śpi  \>:D

Miłek

Filmik faktycznie nie oddaje powagi sprawy. Wydaje się nawet być humorystyczny

Zdrowia!

Robert Noble

Cytat: Miłek w Marzec 21, 2024, 08:49:08 AMFilmik faktycznie nie oddaje powagi sprawy. Wydaje się nawet być humorystyczny

Zdrowia!

Oczywiście, że daliśmy narrację humorystyczną :) Trzeba się śmiać. Natomiast Wy powinniście spojrzeć na to nieco odmiennym okiem niż reszta użytkowników YT.

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble