Instytut Roberta Noble

Filtracja powietrza

Zaczęty przez nautiluz, Październik 25, 2024, 12:25:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nautiluz

Jestem w szoku! Sądziłem do tychczas że to jakieś fanaberie przeczulonych bogatych ludzi - ale w sumie - ja tez jestem bogaty i wyczulony - więc może się nadaje.

Zakupiłem filtr powietrza - najtaniej, HEPA + węglowy- kosztował w promocji ok 300zł z przesyłką.

Jestem pod mega wrażeniem!

Chodzi dosłownie kilkanaście minut, okna w mieszkaniu są zamknięte a na zewnątrz jakby się mogło wydawać- piękny słoneczny dzień- a różnica jest już zauważalna i to znacznie.

Powietrze świeże, takie, że aż chce się oddychać. Wcześniej było gęsto i nawet nie porównywalnie do tego co jest teraz, dosłownie po kilkunastu minutach pracy przez budżetowe urządzenie w co jakby się mogło wydawać sloneczny piękny i o za czym idzie czystym powietrzu dzień.

Katastrofa czym my oddychamy na codzień, jeśli mieszkamy w miastach - teraz nie wyobrażam sobie mieszkania bez tego.

Choć słychać szum wentylatora i jest to zdecydowany minus - to przewaza znacznie na plus jeśli chodzi o jakość otrzymanego powietrza.

Po prostu aż chce się oddychać!

Ja kupiłem ten

https://www.ceneo.pl/131796002

Są też lepsze i gorsze, plazmowe bez wymiennych filtrów, z dezynfekcją UVB i UVC, ten jest powiedzmy że budżetowo ze średniej półki ale wykonanie ocenił bym na 4+ - jest solidnie nie czuć, żeby było tanio. Takie Chiny na sterydach 😅

Póki co zdaje egzamin i za te kilkaset złotych to uważam że doskonały zakup na początek przygody z oczyszczaczami powietrza.

Z mojej strony polecam i gorąco zachęcam do wypróbowania, jeśli jeszcze nie używacie podobnych urządzeń w domu - zwłaszcza jeśli mieszkacie w mieście, nawet niewielkim.

Pozdrawiam! ❤️

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble