Instytut Roberta Noble

Generator Rife, oczyszczanie organizmu z metali ciężkich.

Zaczęty przez euroscan, Czerwiec 17, 2014, 04:38:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

euroscan

Czy ktoś korzysta z generatora Rife, typ Spooky2 w celu oczyszczenia organizmu z metali ciężkich.
Jakie są efekty tej metody i jakie zostały zastosowane protokoły , procedury, czy zgodne z *.CSV.

zinka

Korzystałam z podobnego generatora, czyli zaserwowałam sobie w gabinecie odpłatnie, zabieg usuwania bólu kolan i muszę przyznać, że po paru minutowym kontakcie z tym urządzeniem, zapomniałam o bólu kolan.
Przy najbliższej okazji mam zamiar jeszcze pozbyć się bólu barku, za pomocą tego generatora. 
Jakieś tam procedury pewnie są zastosowane, skoro gabinety korzystają z takich urządzeń dla dobra ludzkości.

zinka

Ponieważ dopadł mnie ból kręgosłupa odcinka lędźwiowego, nie namyślając się długo, poszłam na usuwanie bólu aparatem Bicom.
Jestem pod wrażeniem, ból popuścił po pierwszym zabiegu, po drugim całkowicie zniknął. Otrzymałam też butelkę  wody namagnesowanej do picia, celem dalszej kuracji. ;)

Nie będę się pieścić z bólem, trza go atakować od ręki ;D

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble