Instytut Roberta Noble

Swiadomy sen mocy ducha z ubieglego tygonia !

Zaczęty przez Palo Santo, Czerwiec 24, 2024, 07:07:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Palo Santo

Przeżyłem w nim zawal serca ,i zaraz po nim znalazłem się w pokoju gdzie na łóżku leżała moja Mama.
A nad nią stal lekarz z elektrodami do electro wstrząsu.
Zadał mi pytanie, czy zgadzam się na reanimacje Mamy, która właśnie miała zatrzymanie
akcji serca i była nieprzytomna.
Bylem w rozterce ze to ja muszę podjąć tak trudna decyzje;

Ogromny natłok myśli przeleciał jak błysk światła w mojej świadomości!
I tu przyszedł mi z pomocą mój duch, mówiąc ze takiej sytuacji powinienem słuchać serca
i ze najwyższym aktem miłości byłoby pozwolić Mamie odejść.

Te słowa zabrzmiały dla nie jak wyrocznia, z jednej strony wiedziałem, że byłaby to słuszna decyzja;
lecz ego mówiło zupełnie coś innego, ze jak to nie reanimować przecież tak nie można, ze
Mama nie miała jeszcze okazji się pożegnać z najbliższą rodzina. Bylem w stanie szoku !

Podjąłem jednak decyzje, płynącą z serca jak mi radził mój duch.
Po czym nastąpiło przebudzenie!                                                                                     
Przekładając ten świadomy sen na rzeczywistość, zrozumiałem jego głębszą sens!

Mama ma teraz ogromne problemy z odżywianiem je bardzo mało i sprawia jej to ból, żołądka
a ja jak ten idiota słuchałem tylko, swoje ego próbując, ja namówić, żeby  cośkolwiek coś zjadła,
i nie było to pokierowane miłością. 

Lecz płynące prosto z ego które, mówiło ze tak masz robić i ze to słuszne ze dzięki temu będzie z nami dużej żyła.
Dzięki temu snu zrozumiałem ze nie należy siłą próbować zatrzymać ja przy życiu skoro i tak odejdzie już niedługo               
A decyzja kiedy to nastąpi nie lezy w naszych kompetencjach !

Robert Noble

Tak na szybko odpiszę Ci Mrówkojadzie, że to są najlepsze słowa jakie usłyszałem od bardzo dawna. To czysta MOC Miłości. Dziękuję Ci, że podzieliłeś się tym doświadczeniem i mądrością z nami wszystkimi!

Toltec

Wysyłam Ci moc prosto z serca abyś miał, abyś miał... abyś miał, nie abyście mieli, to czego teraz najbardziej Wam potrzeba

Palo Santo

Wysyłam Ci moc prosto z serca, abyś miał, abyś miał... abyś miał, nie abyście mieli, to czego teraz najbardziej Wam potrzeba   Dzięki ci Toltec Na pewno to udźwignę i stanę się bardziej świadomy siebie i mocy, która nas otacza i z której należy korzystać jak się nadarza ,taka okazja, by wzrastać !

Silver

Mrówkojad - dzięki, że podzieliłeś się z Nami swoim doświadczeniem. Może kiedyś komuś z Nas też przyjdzie mierzyć się z tym, z czym teraz właśnie Ty się mierzysz i dzięki Tobie będziemy mogli właśnie spojrzeć na to doświadczenie w sposób pełen MOCY i MIŁOŚCI.

Palo Santo

Silver masz racje ta wiedza zawsze  może się konus przydać, choć nikomu tego nie życzę, Ale czułem wewnecznie ze nie powinienem tego zatrzymać tylko dla siebie.Więc się podzieliłem !

nautiluz

EosCris

Mrówkojadzie, ściskam Cię mocno! Twoja mama jest z nami i tam gdzie jest ma się dobrze. Cieszą mnie Twoje słowa i sen, który zapamiętałeś  :-*  <3 a teraz bądź pełen Miłości  <3

Palo Santo

Dzisiejszej w nocy kolejna lekcja .Tym razem chodziło w niej o zazdrość ! Choć wydawało mi się ze nie mam z nią problemu w LD okazało się ze nie do końca tak jest! Nie będę tu opisywał całej scenerii, w jaki sposób zostało mi to pokazane.nie mniej uświadomiony zostałem ze musze trochę jeszcze nad tym pracować. Nie była to zazdrość bardzo intensywna, ale jednak była odczuwalna . Winkla ona najprawdopodobniej z poczucia ważności, które się przeobraziło w zazdrość A teraz pytania jak wy czarownicy radzicie sobie w tej kwestii czy i jest materiał na ten temat ,jeżeli tak to gdzie go szukać !                                                                                                                                               

Palo Santo

Dzięki ci Miłek za podesłanie tego filmiku !

Palo Santo

Z archiwum Palo Santa 22/11/2010 R

Witajcie, moi przyjaciele, ponownie po długiej ciszy. Mam kilka pytań i może będziecie w stanie mi odpowiedzieć, choćby na kilka pytań, to będę wam wdzięczny.

1)Wczoraj po południu próbowałem się wyciszyć, położyłem się wiec w sypialni i z pewnością drzemałem, mając jakieś tam marzenia senne. W domu było cicho i spokojnie, ponieważ zostałem tylko z synem, który był w salonie przy komputerze.

W pewnym momencie przebudziłem się, ale nie wstałem od razu, zmieniłem pozycję i chyba znowu przysnąłem. No właśnie, podczas tej drugiej drzemki stało się coś, czego nie jestem w stanie wytłumaczyć.
W pewnej chwili ktoś lub coś poruszył dzwoneczkiem, który jest na ścianie.

Są to cztery rurki, które, jak się poruszy to dzwonią każda w innym tonie Przebudziło mnie to, spojrzałam na ścianie dzwonek jeszcze dzwonił, dalej powoli się wyciszając.
Myślałem, że to mój syn zrobił ni kawał, żeby mnie obudzić, ale w pokoju go nie było. Nie było również nikogo innego!

Zawołałem syna i spytałem, czy to on zrobił mi kawał, jednak on powiedział, że nie. Moje następne pytanie do niego było, czy słyszał dzwonki.
Powiedział, że słyszał, więc nie był to sen?
Pytanie moje brzmi, co to takiego mogło być ;czy ktoś z was przeżył coś podobnego?
Może zechcecie się podzielić swoimi przeżyciami! Dziękuję z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam was serdecznie.
A to jest odpowiedz którą w tedy otrzymałem.
Jeśli miałbym obstawiać kto poruszył dzwonkami, To jesteś moim zdecydowanym faworytem!
Mogłeś to zrobić co najmniej na 3 sposoby!
Więcej już nic nie napiszę !
Palo Santo

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble