Instytut Roberta Noble

Kubki IRN - cytat z książką - zamówienie

Zaczęty przez Robert Noble, Styczeń 21, 2025, 11:02:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robert Noble

Witajcie,

pytaliście się o kubki z nadrukami cytatów z moich książek. Przygotowaliśmy z Cris 6 grafik, które możecie sobie wybrać na taki wyjątkowy kubeczek. W załączniku macie pokazane grafiki.

Kubek będzie wylądał podobnie do tego jak wygląda mój stary kubek z "Nagualem Julianem". Zapewne wiecie o który chodzi.

Dajcie znać poniżej jaki kubek i ile sztuk zamawiacie. Cena kubka to 59,99zł. Do tego jeszcze jest koszt wysyłki 13,99zł paczkomaty inpost.

Miłego picia kawy czy kakao :) Jak kawa to z lajonem...

Płatność możecie dokonać blikiem lub na konto (podam je w prywatnej wiadomości).

EosCris

Mało miałam do gadania ale mi się na szczęście podobają ;)  O:-)  <szczesliwy>

Zamawiam 1x Nagual LAila OOBE Tajemnica :)

nautiluz

Zamawiam

1x Nagual Julian
1x Robert Noble, ścieżka serca

Na kiedy szykować kasę?

Robert Noble

Cytat: nautiluz w Styczeń 21, 2025, 11:04:48 AMZamawiam

1x Nagual Julian
1x Robert Noble, ścieżka serca

Na kiedy szykować kasę?

Czekam na zamówienie zbiorcze do końca tygodnia. To taki pierwszy rzut. Później też będzie można zamówić. Płatność do niedzieli. A od poniedziałku ruszamy z tematem!

Ana

W sumie fajnie bylo by mieć całą kolekcję:) Z Julianem już (jeszcze) mam :) kolejny bym chciała ze Ścieżką Serca, tak za ok 2 tyg.

nautiluz

Ok nie wiem czy dam rade do niedzieli ale jeśli nie to przełożymy na kolejny raz

EosCris

Tu w tym wątku składajcie zamówienie na kubek, nie zaśmiecajcie wątku swoimi dywagacjami  >:D , będzie nam łatwiej się po nim poruszać i odnaleźć zamówienie. :)

Jan

Zamawiam:

1x Robert Noble OOBE Drugie życie poza ciałem

Nemo

Poproszę:

1x ścieżka serca
1x lęk pierwotny
1x tajemnica punktu

kynek

CytatZamawiam 1x Nagual LAila OOBE Tajemnica :)

Ooo, widzę że ktoś wyartykułował moje zamówienie i jeszcze z poprawną pisownią <3

EosCris

Cytat: kynek w Styczeń 21, 2025, 10:48:14 PM
CytatZamawiam 1x Nagual LAila OOBE Tajemnica :)

Ooo, widzę że ktoś wyartykułował moje zamówienie i jeszcze z poprawną pisownią <3

To trzeba będzie dla nas zmienić pisownię   ;D  ^-^

Robert Noble

Cytat: kynekOoo, widzę że ktoś wyartykułował moje zamówienie i jeszcze z poprawną pisownią <3

Kubek będzie taki jak jest pokazane na grafice, czyli z "Leilą". Pytanie czy składasz zamówienie Kynku i jakie ilości wybierasz?

kynek

Lana

Ja poproszę kubeczek Punktu Scalającego <3 <szczesliwy>

A jak kawa w kubku to i Lajona bym chciała chcieć! :)

Robert Noble

Napisałem już do osób zainteresowanych kubkami na priv na discordzie. Tak jak wspomniałem wcześniej, w poniedziałek składam już zamówienie na produkcję.

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble