Instytut Roberta Noble

Rozmowy Poza Ciałem odcinek 54

Zaczęty przez Robert Noble, Lipiec 01, 2013, 01:46:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robert Noble

Ponownie zagościłem na falach radiowych Radia Paranormalium. Tym razem omówiłem słuchaczom pokrótce czym jest IRN, opowiedziałem trochę o RedEye, Opasce Szamańskiej i doświadczeniach z sennymi ciałami.

Odcinek 54 audycji z cyklu Rozmowy Poza Ciałem.
Miłego Słuchania!

zinka

Odcinek 9 audycji z cyklu Rozmowy Poza Ciałem, też jest godny polecenia, gdzie Robert opowiada o podstawach i wyjściach OOBE  :D

Robert Noble

Myślę, że jeszcze będzie okazja zagościć na antenie radia i nagrać kolejną fajną audycję. W sumie ostatnio dostałem propozycję, żeby poprowadzić jakiś webinar. Może faktycznie rozważę ten pomysł.

zinka

Tak w ogóle, to masz ładny dorobek na yt ze swoimi filmami, fajnie, muszę wszystkie przejrzec.  :D

Robert Noble

A dziękuję, w takim razie życzę przyjemnego oglądania :)

Właściwie to jak ktoś chciałby abym nagrał jakiś film na konkretny temat to nie ma problemu można coś zaproponować :)

zinka

Przesłuchałam trochę tych filmików i nasunęło mi się pytanie, czy mogę doświadczac  oobe, nie zdajac sobie z tego sprawy, coś takiego wymieszanego, świadome śnienie z oobe.

Zresztą, nie każdy doświadcza oobe poprzez paraliż, tylko tak samoistnie i spontanicznie.

Ciężko będzie coś zasugerowac, w tych filmikach, to raczej już jest wszystko co powinno byc.

Robert Noble

Zinka sprawa wygląda następująco:

Podczas snu możesz uzyskać świadomość i mieć ld. To ld jest tym samym co OBE z tą różnicą, że już jesteś poza ciałem z pominięciem etapu separacji ciała niefizycznego. Oczywiście świadomość poza ciałem jest zmienna i możesz popadać w stany półświadomości bądź też odlatywać całkiem świadomością. Można mieć OBE, LD, być świadomym a nad ranem tego nie pamiętać. Oprócz tego niebagatelne znaczenie ma nie tylko sama świadomość i jej poziom, ale również ciało niefizyczne w jakim się obecnie znajdujesz.

Hehe, spodziewałem się tego, że będzie ciężko z tym sugerowaniem.

zinka

dzięki

A są gdzieś opisane same twoje wyjścia i doświadczenia w nich?  ;)

Robert Noble

Na tą chwilę chyba nie ma. Mówię chyba bo może ktoś kiedyś zarchiwizował to co miałem na starym blogu. Jak będzie coś z czym będę chciał się podzielić to z pewnością się podzielę czy na forum czy w jakiejś innej formie przekazu :)

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble