Instytut Roberta Noble

Witam Serdecznie!

Zaczęty przez Zagubiony34, Wrzesień 30, 2022, 11:09:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zagubiony34

Witam Wszystkich Forumowiczów! Dotarlem do tego forum w trakcie czytania ksiazki Nagual Julian ... jest mega zaskakująca poki co... jestem w połowie. Mam za soba pare dzieł Castanedy i jestem zachwycony Jego pracami. Ciesze sie, ze i do nas dotarły Nauki Szamańskie. Jestem Zagubiony, bo wydaje mi sie, ze stoje w miejscu. Wynika to z tego, ze raz robie krok w przód w praktykach a zaraz spadam spowrotem jakby kilka kroków do tylu. Malo Mocy 🙃 Pozdrawiam Wszystkich! Moc z nami!!!! 🫶🏻

EosCris

Elo! Fajnie, że czytasz i zgłębiasz "wiedzę" , doświadczaj i dziel się tym co odkrywasz. W życiu nie istnieje nic takiego jak cofanie się ;) ewentualnie możesz się na chwilę zatrzymać ale cofnąć się nie możesz :)  najważniejsze, że zdajesz sobie z tego sprawę. Powodzenia w odnajdywaniu siebie. 

Ps. intrygujące zdjęcie w awatarze ;)

Zagubiony34

Taaak to zdjecie mi najbardziej przypasowało 🙄😂 symbolizuje czego mozna sie po mnie spodziewac 😂

Robert Noble

Czyli czego dokładnie można się po Tobie spodziewać? Mam różne skojarzenia, więc byłoby dobrze byś określił co miałeś na myśli :)

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble