Instytut Roberta Noble

Bruce Moen

Zaczęty przez Nessa, Lipiec 15, 2023, 02:16:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nessa

Witam.
Powiedzcie, jakie macie doświadczenia z techniką podróży Bruce Moen'a.
Wiem, że podróżował nie wychodząc z ciała. Czy łatwo się tego nauczyć? ( Potrafię tylko 'klasycznie" wyjść z ciała)
Ale jego technika mnie ciekawi bo opisy jego podróży w książkach są tak samo niesamowite jak Monroe.
Czy widzenie i czucie jest wtedy podobne?

Robert Noble

Witaj, nie wiem czy czasem nie był już poruszany wątek podróży mentalnych na tym forum. Być może jest gdzieś zakopany w gąszczu wątków. To zupełnie inna praktyka niż OOBE. Jeśli uzyskujesz klasyczne OOBE jak twierdzisz, to tego rodzaju praktyka (podróże mentalne) może być dla Ciebie mniej atrakcyjna. Powodem jest to, że doświadczenia mentalne są bardziej subtelne, nie takie namacalne. Zależy więc od indywidualnych preferencji. Być może liczy się dla Ciebie sama informacja, jaką uzyskasz z doświadczenia, bardziej niż sama "realność" działań poza ciałem.

Metoda Bruce'a Moena jest bardzo łatwa, możesz wypróbować i sprawdzić na sobie czy jest to coś dla Ciebie.
Możesz to zrobić już teraz, w przypadku OOBE nauka może trwać wiele lat.

Powodzenia!

EosCris

Dla mnie doświadczenia mentalne są bardzo mało atrakcyjne, mam je cały czas. Jeśli doświadczasz OOBE tak jak mówisz, to nic bardziej ciekawego i ekscytującego nie doznasz w podróżach mentalnych :) Ale oczywiście warto to sprawdzić na sobie i zdobyć swoje doświadczenie i na nim opierać swoje zdanie w tym temacie. :) Pozdrawiam i powodzenia w zdobywaniu "Wiedzy" poprzez doświadczenie!  O:-)  <hexa>  <kociol> 

Marcin199

totalnie fascynujące! musisz mi uwierzyć, próbowałem tego parę razy i to jest coś niesamowitego. tak, wiem, popełniam błędy, ale niech to będzie jak rozmowa przy piwie.

czy to łatwo? no kurczę, różnie bywa. dla mnie 'klasyczne' wyjście z ciała było łatwiejsze, ale ta technika Moen'a to inna para kaloszy. ale wiesz co? warto spróbować!

te opowieści w książkach - to jak bajka dla dorosłych! czujesz się, jakbys tam naprawdę był. a teraz pytanie o widzenie i czucie - dla mnie to jest podobne, ale inaczej, zrozumiesz? to jakbyś miał inne okno na świat.

ogólnie polecam dać szansę tej technice Moen'a. nawet jeśli trochę trudniej, efekty są mega. warto eksperymentować!
 Pozdrawiam, Marcin 😊

Nessa

Oj dopiero dziś zajrzałam. Marcin a powiedz coś więcej o metodzie. Oprócz zbierania energii, czucia miłości jak to Bruce opowiadał to dalej robisz? Czy praktykujecie metodę Bruce też nad ranem jak oobe? Bruce miał takie wizje, rozmawiał z istotami jakby to było oobe właśnie.

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble