Instytut Roberta Noble

Audio: Crystal Bowls Chakra

Zaczęty przez iconka, Sierpień 04, 2013, 03:35:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

iconka

Muzyka: Album Jonathana Goldmana: Jonathan Goldman i Dźwięki kryształowych mis - Crystal Bowls Chakra Chants 2009.

Czas trwania: 1 godzina, 11 minut i 32 sekundy

Przedstawiam Wam Medytację muzyczną składającą się z dźwięków kryształowych mis i głosów ludzkich. Wprowadzając się pod wpływem tych dźwięków w medytację, oczyszczamy i równoważamy energię 7 czakr w naszym ciele.

Czakry (czakramy) są ośrodkami energetycznymi i przetwornikami energii. Rozmieszczone są wzdłuż kręgosłupa, od kości ogonowej do głowy i łączą nadis (kanały energetyczne-meridiany) z ciałami energetycznymi.

W kolejności:
                    1. - Czakra korzenia,
                    2. - Czakra sakralna,
                    3. - Czakra splotu słonecznego,
                    4. - Czakra serca,
                    5. - Czakra gardła,
                    6. - Czakra trzeciego oka (Adżna – czakra brwiowa),
                    7. - Czakra korony.

Najlepsze efekty osiągniemy oczywiście słuchając tych dźwięków w słuchawkach stereofonicznych. ;D

Zapraszam :)
Miłego słuchania, relaksu , medytacji i duchowgeo rozwoju
  :D

Jeżeli chcecie, to podzielcie się swoimi spostrzeżeniami, jakie działanie odniosło na Was to nagranie? :-*

NianiaOgg

super :)
posłuchałam trochę, bardzo mi się podoba! przed snem sobie włączę i popatrzę jak to działa na mnie :) dzięki!

EosCris

Słuchałam, jest gites :D POLECAM !!!!! :D

KazOle

Do synchronizacji czakr polecam (utwory 03, 05, 07, 09, 11, 13. 15 - improwizacje) - chomik nie mój, na Youtube nie ma tego, a może nie znalazłem...link do strony Chomikuj:
Dick De Ruiter, Rainer Tillman - Chakra Delight - Singing Bowls for Balancing the Energy Centers [2000]

Inne nagrania Dick De Ruiter-a z 2006 roku śpiew overtonowy - najmocniej działający:
Czakra 1- 7 utwory: 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble