Cytat: Silver w Sierpień 07, 2025, 03:19:31 PMOneNight - tu nie chodzi o OOBE, marketing, czy tam jakiś kontent, tylko o prawdziwy rozwój świadomości - duchowość. Widzisz tylko powierzchowność i oceniasz pochopnie. Gdybyś się zagłębił w to wszystko bardziej to podejrzewam, że zmieniłbyś zdanie...
Cytat: Mote w Sierpień 07, 2025, 11:54:56 AMOneNight jesteś zarejestrowany na forum od 10lat i nie wiesz, że Robert pisze książki?
W dodatku wypowiadasz się jakbyś je przeczytał a po treści widać że nie przeczytałeś.
Twój nick chyba opisuje twoje zaangażowanie bardzo dobrze:))
Cytat: Robert Noble w Lipiec 12, 2025, 08:03:50 AMZastanawialiście się dlaczego ludzie nie fiksują się na książkach Roberta Noble? Ciekawi mnie, Wasze zdanie, jeśli wcześniej o tym nie myśleliście, to teraz macie okazję.

ale nie powiem który 

świetnie się czyta... W niedługim czasie przeczytam ponownie. Niech się to wszystko powoli jakoś ułoży, może nie w głowie, a bardziej we wnętrzu...
Cytat: Toltec w Sierpień 05, 2025, 05:52:08 PMDobry cukier to podstawa sukcesuToltec, nie mam już siły lukrować![]()
Cytat: Lana w Sierpień 05, 2025, 04:24:24 PMJa mam ogromnie mieszane uczucia, bardzo dużo tego jest, nie umiem też wszystkiego wysłowić, nazwać. Ale chociaż część... Będę zamieszczać jak dokończę czytanie.Dobry cukier to podstawa sukcesu
Jeszcze nie skończyłam, bo tak od strony gdzieś 30-32 mocno mnie uderzyło i zaczęłam szlochać jak dziecko. Częste przerwy na suszenie gałek, bo pływający tekst się nie da czytać. Przynajmniej zamiast chusteczek miałam/mam kołdrę pod ręką.