Instytut Roberta Noble

Ostatnie wiadomości

LITERATURA WIEDZA WYWIADY CIEKAWOSTKI / Odp: Filmy o tematyce OBE/LD i...
Ostatnia wiadomość przez Robert Noble - Styczeń 02, 2025, 02:21:29 PM
Cytat: EosCris w Styczeń 01, 2025, 03:43:44 PMpolecamy film "Czerwona Jedynka" świetna bajka o Czarownikach  O:-)

Szczególnie proponuję Wam zwrócić uwagę na kilka motywów. Np. zmiennokształtność "wiedźmy". To jest to o czym Wam cały czas Cris usiłuje powiedzieć, że my tak naprawdę wyglądamy nieco inaczej niż nas postrzegacie. Kolejną fajną sprawą jest to, że znajdziemy w filmie kilka istotnych kwestii Czarowniczych. Sami pewnie odkryjecie je podczas oglądania ;)
Ostatnia wiadomość przez EosCris - Styczeń 01, 2025, 03:43:44 PM
polecamy film "Czerwona Jedynka" świetna bajka o Czarownikach  O:-)
ZDROWIE UZDRAWIANIE SPORT ODŻYWIANIE / Odp: Zęby
Ostatnia wiadomość przez nautiluz - Grudzień 31, 2024, 02:11:09 AM
Paczka przyszła.

Gość jeszcze raz wysłał na jego koszt, coś namieszali na poczcie i nie awizowali i pierwsza paczka wróciła.

Do kosztów przesyłki doszło cło czy podatek, ja zapłaciłem ok 55zł dodatkowego podatku (Norwegia nie jest w EU).

Zrobiłem jak na tym wideo:

https://youtu.be/tXZbmz6kBUU

Zestaw mam na około pół roku, będzie fajne porównanie bo robiłem badanie z rentgenem i opisem badania przed i ciekawe, co pokaże za pół roku stosowania tej metody.

Wynikami podzielę się na forum.

Może nie jest najtańsza (biorąc pod uwagę zestaw, towar i przesyłkę) ale jeśli pomoże i jest tak, jak ona mówi, to myślę, że warto.

Zobaczę jak ew efekty uboczne ze względu na składniki w tych elementach (głównie mam na myśli fluor i sorbitol).

Pozdrawiam ;)
NAGUALIZM / Odp: Wyzwania Czarownika - na ...
Ostatnia wiadomość przez Robert Noble - Grudzień 29, 2024, 02:40:04 PM
Podoba mi się postawa Miłka, który zdecydował się na zrobienie wszystkich zadań do końca roku 2024. Wszystkie wykony będą opublikowane na kanale, jednakże pamiętajcie, że kolejka się zapełnia ponieważ wstawiamy różne materiały.
ZDROWIE UZDRAWIANIE SPORT ODŻYWIANIE / Odp: Telefoniczny nałóg :)
Ostatnia wiadomość przez nautiluz - Grudzień 27, 2024, 11:22:57 AM
Polecam - można spróbować kilka dni bez telefonu. Tylko uwaga! Może okazać się, że życie to Magia.
ZDROWIE UZDRAWIANIE SPORT ODŻYWIANIE / Telefoniczny nałóg :)
Ostatnia wiadomość przez Miłek - Grudzień 27, 2024, 07:51:41 AM
Od dłuższego czasu zauważam jaki mam problem z telefonem czyt. socialami.

Każdego dnia spędzam w telefonie kilka godzin. Jestem tak wciągnięty, że zapominam o bożym świecie.

Zauważyłem, że czasem tak długo scroluje, że aż zbiera mi się na wymioty.

Po ostatnim live Cris dobitnie powiedziała, że sociale nam odbierają najwięcej energii.

Mocno to we mnie trafiło no bo tyle starań i walki o energię a tu telefon ma wszystko zepsuć...

Przez ostatnie 3 dni wyjeżdżając do rodziny zostawiałem tel. w domu na 5 do 6 godzin.

Jakość dnia bez tel. jest o wiele wyższa ale po powrocie jak narkoman czułem potrzebę uzupełnienia strat.

Walka trwa. Czas odstawić kolejną używkę.

Trzymajcie kciuki!
NAGUALIZM / Odp: Wyzwania Czarownika - na ...
Ostatnia wiadomość przez Robert Noble - Grudzień 26, 2024, 07:04:05 PM
Zaktualizowałem listę, jeśli czegoś nie ma to dajcie znać :) Może nie zauważyłem jakiegoś wyzwania...
Ostatnia wiadomość przez Jan - Grudzień 21, 2024, 04:20:10 PM
LITERATURA WIEDZA WYWIADY CIEKAWOSTKI / Odp: OOBE ŚCIEŻKA SERCA
Ostatnia wiadomość przez EosCris - Grudzień 20, 2024, 08:08:02 AM
Cytat: nautiluz w Grudzień 20, 2024, 06:48:09 AM8 października napisałeś że myślisz że nie zajmie Ci długo i musisz się sprężyć bo już październik, tak, jakbyś dopiero zaczynał:)

23 listopada napisałeś że prawie wszystko napisane.

To wychodzi ok 6 tygodni. Także kozak, szczerze, wow, napisać tak obfitą w smaczki książkę w tak krótkim terminie.

Nauti, książki Roberta powstają kilka lat.

Ty sie skup na innych szczegółach. Przede wszystkim na swojej kąśliwości do innych.
LITERATURA WIEDZA WYWIADY CIEKAWOSTKI / Odp: OOBE ŚCIEŻKA SERCA
Ostatnia wiadomość przez nautiluz - Grudzień 20, 2024, 06:48:09 AM
8 października napisałeś że myślisz że nie zajmie Ci długo i musisz się sprężyć bo już październik, tak, jakbyś dopiero zaczynał:)

23 listopada napisałeś że prawie wszystko napisane.

To wychodzi ok 6 tygodni. Także kozak, szczerze, wow, napisać tak obfitą w smaczki książkę w tak krótkim terminie.
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble