Instytut Roberta Noble

Gdzie mogę znaleźć dalszą część

Zaczęty przez OneNight, Styczeń 23, 2016, 04:00:36 PM

« Astralnia | Kymatica - film »

Wiatr1000

Onenight.. Raz że nie czytałem. Bo tak naprawdę mało mnie interesuje takie coś. Tym bardziej fizyka, która i tak mamie mówiłem, że utknie ta tradycyjna fizyka w martwym punkcie.

Fizyka dochodzi do punktu gdzie jest coś co nie udowodnić już w takich sposób. Już fizycy się powołują na nauki Buddy ;)

OneNight

Porzućmy już temat nauk. Co powiesz na to, żeby spróbować odwiedzić tą planetę w OOBE? Potem porównamy opisy :)

Wiatr1000

To już jak najbardziej ok :D  Tylko muszę opanować wychodzenie ;)  Bo na razie to mi średnio to wychodzi ::)

OneNight

To może ja Ci krok po kroku wytłumaczę jak wywołać paraliż senny(oczywiście bez zbędnych halucynacji).
Wybierz sobie nagranie i sprawdź czy przypadnie Ci do gustu ten sposób relaksowania(tylko że podczas próby wyjścia już bez słuchawek).

http://nagraniahipnotyczne.pl/nagrania-hipnotyczne-mp3

Następnie napinasz mieśnie tak delikatnie, aby nie poruszyć kończyną. Zaczynasz od palców u stóp a kończysz na karku i powtarzasz proces dopóki nie poczujesz mrowienia albo zimnej fali.

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble