Instytut Roberta Noble

Książka: "Ciało astralne"- Arthur E. Powell

Zaczęty przez Sebastian, Styczeń 31, 2014, 05:48:54 PM

« Książka - Nicholls Graham - Doświadczenia poza ciałem... | Chiński Rok Konia »

Sebastian

Ciekawa książka, w której bardzo dokładnie i szczegółowo jest opisane ciało astralne. Autor opisuje także jak powstają i działają myślokształty oraz jak wygląda życie podczas snu i po śmierci, istoty astralne i czwarty wymiar.

http://www.ezosfera.pl/89/cialo-astralne

zinka

Szkoda, że nie wznawiają wydawania tych książek, bo przejrzałam parę wydawnictw i wszędzie jest chwilowo niedostępna :(

ale wiadomo, na liście u yogiego prawie wszystkie pozycje są dostępne ;)

Robert Noble

Można kupić przechodzoną książkę np. na allegro. Bardzo dawno temu czytałem tą książkę, być może wyrywkowo. Nie znalazłem w niej jednak czegoś co mógłbym wykorzystać w praktyce. A teoria, prezentowana w książce miała dla mnie niewiadome źródło pochodzenia. Ciekawe czy mój punkt widzenia zmienił się po czasie i czy dostrzegałbym coś co kiedyś mi umykało...

zinka

uważam, że pozycja jest ciekawa i warto się z nią zapoznać :)

Świetlisty

Czytałem wiele lat temu i od tamtego czasu jest jedna z części mojego księgozbioru.
Warto się z nią zapoznać, choćby dla czystego poszerzenia samoświadomości ...

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble