Instytut Roberta Noble

Książka - O śmierci i odrodzeniu - Nydahl Lama Ole

Zaczęty przez Robert Noble, Sierpień 24, 2013, 10:50:41 PM

« Wiedza Huny_1 | Naukowcy potrafią nagrywać sny »

Robert Noble

Czy ktoś czytał książkę: "O Śmierci i Odrodzeniu" ? Poniżej podaję namiary na książkę oraz
zamieszczam bardzo ciekawy wywiad z autorem, w towarzystwie dwóch panów ze świata nauki ;)

Jeszcze nie miałem okazji zapoznać się z informacjami Lamy, ale po tematyce sądzę, że ta książka będzie kolejną jaką w najbliższym czasie zakupię...

Zapraszam do dyskusji o tym, co myślicie na temat tego, co opowiada Nydahl Lama Ole.

Tutaj ciekawy filmik na YT:

noname

Witam.
Miałem tą książkę, czytałem. Bardzo gorąco polecam.

Polecam również stronę: www.buddyzm.pl  ;)

NianiaOgg

ech... chciałoby się mieć te wszystkie książki, najlepiej w wersji papierowej :)

noname

Witam serdecznie. :)

Podsyłam link do wywiadu z Lama Ole Nydahl na temat jego szóstej książki "Budda i miłość".

EDIT: W związku z tym że film ma zablokowaną możliwość oglądania na stronach podaję bezpośredni link do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=kpX-EN-Gcy0

Pozdrawiam.
도봉

Robert Noble

Ciekawe co tam Lama Ole znowu opowiada ciekawego. Jeszcze się nie miałem okazji zapoznać z 1 jego książką a już kolejna...

Do Bong wstawiony przez Ciebie film nie działa na forum.

Pojawia się komunikat: Umieszczanie filmu na stronach zostało wyłączone na żądanie (Obejrzyj w Youtube)

Trzeba kliknąć Obejrzyj w YT i wtedy otworzy się okno z filmem.

noname

Cytat: Robert Noble w Październik 06, 2013, 04:05:47 PM
Ciekawe co tam Lama Ole znowu opowiada ciekawego. Jeszcze się nie miałem okazji zapoznać z 1 jego książką a już kolejna...

W zasadzie to już jest 9 książek w wydaniu polskim.

LINK: http://www.lama-ole-nydahl.pl/ksiazki-i-media/

Pozdrawiam.
도봉

Robert Noble

Pięknie Lama Ole piszę, jeszcze trochę, a będzie miał tyle pozycji co Castaneda. Ciągle intryguje mnie ta dziurka w czaszce o której tyle się mówi. Nie wiem jak to jest wyjaśniane szczegółowo w książkach, być może kiedyś natrafię na zadowalający opis tego fenomenu ;)

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble