Instytut Roberta Noble

Książka - O śmierci i odrodzeniu - Nydahl Lama Ole

Zaczęty przez Robert Noble, Sierpień 24, 2013, 10:50:41 PM

« Wiedza Huny_1 | Naukowcy potrafią nagrywać sny »

Robert Noble

Czy ktoś czytał książkę: "O Śmierci i Odrodzeniu" ? Poniżej podaję namiary na książkę oraz
zamieszczam bardzo ciekawy wywiad z autorem, w towarzystwie dwóch panów ze świata nauki ;)

Jeszcze nie miałem okazji zapoznać się z informacjami Lamy, ale po tematyce sądzę, że ta książka będzie kolejną jaką w najbliższym czasie zakupię...

Zapraszam do dyskusji o tym, co myślicie na temat tego, co opowiada Nydahl Lama Ole.

Tutaj ciekawy filmik na YT:

noname

Witam.
Miałem tą książkę, czytałem. Bardzo gorąco polecam.

Polecam również stronę: www.buddyzm.pl  ;)

NianiaOgg

ech... chciałoby się mieć te wszystkie książki, najlepiej w wersji papierowej :)

noname

Witam serdecznie. :)

Podsyłam link do wywiadu z Lama Ole Nydahl na temat jego szóstej książki "Budda i miłość".

EDIT: W związku z tym że film ma zablokowaną możliwość oglądania na stronach podaję bezpośredni link do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=kpX-EN-Gcy0

Pozdrawiam.
도봉

Robert Noble

Ciekawe co tam Lama Ole znowu opowiada ciekawego. Jeszcze się nie miałem okazji zapoznać z 1 jego książką a już kolejna...

Do Bong wstawiony przez Ciebie film nie działa na forum.

Pojawia się komunikat: Umieszczanie filmu na stronach zostało wyłączone na żądanie (Obejrzyj w Youtube)

Trzeba kliknąć Obejrzyj w YT i wtedy otworzy się okno z filmem.

noname

Cytat: Robert Noble w Październik 06, 2013, 04:05:47 PM
Ciekawe co tam Lama Ole znowu opowiada ciekawego. Jeszcze się nie miałem okazji zapoznać z 1 jego książką a już kolejna...

W zasadzie to już jest 9 książek w wydaniu polskim.

LINK: http://www.lama-ole-nydahl.pl/ksiazki-i-media/

Pozdrawiam.
도봉

Robert Noble

Pięknie Lama Ole piszę, jeszcze trochę, a będzie miał tyle pozycji co Castaneda. Ciągle intryguje mnie ta dziurka w czaszce o której tyle się mówi. Nie wiem jak to jest wyjaśniane szczegółowo w książkach, być może kiedyś natrafię na zadowalający opis tego fenomenu ;)

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble