Instytut Roberta Noble

Księga Wiedzy

Zaczęty przez Marita, Sierpień 10, 2015, 07:36:45 PM

« Przekaz | Eckhart Tolle CISZA PRZEMAWIA »

EosCris

Otóż TO! Bez praktyki to i najgrubsze księgi będą zwykłą "gazetą" 
Więc kochani, REDEYE w łapkę i do dzieła :D  

A Fascykuły czytałam i powiem Ci Marita, kompletnie nie mój klimat, nic nie rozumiałam z tego co tam piszą :( 

Robert Noble

Aleksandro co się dziwisz, że nic nie rozumiałaś? Przecież to się czyta w co najmniej 3 osoby. Nie znasz powiedzenia: "co trzy głowy to nie jedna?". :)

Marita

Robert, już czytanie Księgi Wiedzy poszerza naszą Swiadomość, każdy fascykuł jest pisany z innego wymiaru,i czytanie poszczegolnych fascykulow przygotowuje nas do tych wymiarow i ich częstotliwości, silna energetycznie jest Księga i to czuć, jaK chcesz mogę Ci wyslać zestaw 3 fascykułów,oczywiście za friko.

Robert Noble

Chcesz powiedzieć Marito, że po przeczytaniu 3 facykułów poszerzę swoją świadomość? Ponieważ tekst jest z innego wymiaru?

Nigashar Altarion

Nie chcę robić zamętu, ale nie pachnie to ciasteczkami... znaczy.. to silne zaangażowanie w reklamę owej księgi... jakoś ciężko mi uwierzyć, że jest tak niesamowita, że bije wszystkie religie swoją ponadpodziałowością i sama w sobie skłania do takiej obrony. Poza tym, co z "darmo otrzymaliście, darmo dawajcie"? Nie sądzę, by koszty produkcji tej księgi wynosiły AŻ tyle. Może się nie znam, ale dla mnie sprawa definitywnie nie przypada do gustu.

Tapnięto z pomocą technomagii

Negai

Pff, też mi księga! Mam coś lepszego!
Coś co sprawi, że wasze życie diametralnie się zmieni, zrozumiecie jak działa świat i po co żyć! I wiecie co? Od dzisiaj do końca wszechświata jest super promocja- każdą informacje którą chcecie posiąść możecie mieć ZA DARMO! Zapytacie- jak to możliwe? 
No to odpowiadam... moze nie 100% free, bo trzeba włożyć w to troche pracy i świadomości, ale nie potrzebujecie do tego zadnych książek, filmów, a nawet internetu!
Zadajesz sobie pytanie- po co ja tu jestem? Kim jest Bóg? Co jest po śmierci? A moze zamiast zadawać te głupie pytania, weźmiesz się za siebie!? Bo w pewnym momencie wszystko już wiesz, i nie potrzebne są ci żadne pytania, odpowiedzi, książki czy słowa. Po prostu jesteś.

Uwaga! W razie jakiś problemów które związane są z usługą, prosimy bezpośrednio zwracać się do BOGA. To on jest za to wszystko odpowiedzialny, ja mu tylko reklamę robię... 

:)

Nigashar Altarion

Negai, uwielbiam cię :D

Tapnięto z pomocą technomagii

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble