Instytut Roberta Noble

Która książka Roberta Noble jest najlepsza?

Zaczęty przez Robert Noble, Marzec 29, 2023, 07:33:01 PM

« Fan Fiction na podstawie książek Roberta Noble Mruwkojad do waszej oceny | OOBE. Tajemnica punktu scalającego »

Która książka Roberta Noble jest najlepsza?

OOBE. Drugie życie poza ciałem
1 (11.1%)
OOBE. Ścieżka Serca
0 (0%)
OOBE. Lęk pierwotny
0 (0%)
Nagual Julian
0 (0%)
Sentencje Mocy
1 (11.1%)
Wszystkie razem wzięte
7 (77.8%)
OOBE. Tajemnica punktu scalającego
0 (0%)

Głosów w sumie: 9

Robert Noble

Do ankiety dodałem OOBE. Tajemnica punktu scalającego. Można zatem zweryfikować swoje wcześniejsze głosy :)

EosCris

kynek

Cytat: Robert Noble w Marzec 16, 2024, 09:34:14 PMDo ankiety dodałem OOBE. Tajemnica punktu scalającego. Można zatem zweryfikować swoje wcześniejsze głosy :)

Nie da się ponownie zagłosować 😒

EosCris

to napisz w poście :D albo Robercik stworzy nową ankietę :D

Robert Noble

Tak, pisanie w poście jest najlepsze :) Ponieważ nie da się zmienić głosu, a resetowanie ankiety chyba nie ma większego sensu. Lepiej napisać w poście, a nóż się komuś odmieniło i zmienił zdanie?

kynek

Nadal ,,OOBE. Drugie życie poza ciałem" dla mnie króluje. Ale czekam na kolejne zgodnie z nadzieją daną przez Cris 😁

Robert Noble

Kynek możesz uzasadnić swój wybór? Dlaczego akurat ta książka? Co takiego jest w niej bardziej atrakcyjnego od pozostałych pozycji?

kynek

Cytat: Robert Noble w Kwiecień 18, 2024, 01:58:00 PMKynek możesz uzasadnić swój wybór? Dlaczego akurat ta książka? Co takiego jest w niej bardziej atrakcyjnego od pozostałych pozycji?

Okładka i zawarte w niej instrukcje 😁

Toltec

MI się podobała ta drukowana, wiecie , ta po polsku.

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble