Marcin Boczek - OOBE i nie tylko

Zaczęty przez Shining Light, Wrzesień 12, 2013, 02:59:06 PM

« Rozwinąć skrzydła | Egipska księga umarłych - Księga Wyjścia W Ciągu Dnia »

Shining Light

Marcin Boczek z Tychów, konkretny człowiek, znany w środowisku, opowiada o swoich doświadczeniach związanych z rozwojem duchowości i świadomości.

Wśród doświadczeń widzę wspomnienia samoistnego OOBE do którego Marcin doszedł, niechcący, metodami o jakich opowiada.

Bardzo interesujące nagranie.

yogiccp

Shining, z całym szacunkiem wydaje mi się że zgodnie z regulaminem tego forum nie powinniśmy reklamować treści religijnych. a tym bardziej ludzi nawróconych po ciężkich traumatycznych przejściach w narkomani i rozpuście.
Wszelkie religie tworzą i lansują ludzie,którzy sami popadają w błędy i błędy te przenoszą na swoją działalność
religijną (patrz historia katolicyzmu islamu i wielu innych).

NianiaOgg

Cytat: yogiccp w Wrzesień 12, 2013, 09:54:53 PM
zgodnie z regulaminem tego forum nie powinniśmy reklamować treści religijnych

zaraz poczytam regulamin  ;)
edit: wprawdzie tego fragmentu jakoś nie znalazłam, ale o zgrozo ten wpadł mi w oko:
Cytat: Robert Noble w Maj 07, 2013, 07:10:50 PM

8. Aby każdy mógł skupić się na treści forum, nie przesadzaj z używaniem emotikon, kolorów a także innego niepotrzebnego formatowania w swoich postach oraz podpisie. Staraj się, aby Twoje wypowiedzi były przejrzyste i czytelne.

no i jak teraz wyglądam? 

Robert Noble

Yogi prawdopodobnie mówi o zasadzie jaka panuje w IRN. Pkt. 4 Nie jesteśmy związani z żadną religią, filozofią, partią polityczną lub praktyką duchową.

Świetlisty

Bóg przemawia wszystkimi językami wszechświata...
Zatem jeśli wiesz, że On istnieje we wszystkim...
słuchając szumu wiatru, będziesz go słyszał...

Świetlisty 2013-09-13 godz 13:19

NianiaOgg

Cytat: Świetlisty w Wrzesień 13, 2013, 01:20:49 PM
Bóg przemawia wszystkimi językami wszechświata...
Zatem jeśli wiesz, że On istnieje we wszystkim...
słuchając szumu wiatru, będziesz go słyszał...

Świetlisty 2013-09-13 godz 13:19
miło mi że znam takiego mądrego człowieka :) dorzucam plusika !

Share via facebook Share via twitter