Instytut Roberta Noble

Marcin Boczek - OOBE i nie tylko

Zaczęty przez Shining Light, Wrzesień 12, 2013, 02:59:06 PM

« Rozwinąć skrzydła | Egipska księga umarłych - Księga Wyjścia W Ciągu Dnia »

Shining Light

Marcin Boczek z Tychów, konkretny człowiek, znany w środowisku, opowiada o swoich doświadczeniach związanych z rozwojem duchowości i świadomości.

Wśród doświadczeń widzę wspomnienia samoistnego OOBE do którego Marcin doszedł, niechcący, metodami o jakich opowiada.

Bardzo interesujące nagranie.

yogiccp

Shining, z całym szacunkiem wydaje mi się że zgodnie z regulaminem tego forum nie powinniśmy reklamować treści religijnych. a tym bardziej ludzi nawróconych po ciężkich traumatycznych przejściach w narkomani i rozpuście.
Wszelkie religie tworzą i lansują ludzie,którzy sami popadają w błędy i błędy te przenoszą na swoją działalność
religijną (patrz historia katolicyzmu islamu i wielu innych).

NianiaOgg

Cytat: yogiccp w Wrzesień 12, 2013, 09:54:53 PM
zgodnie z regulaminem tego forum nie powinniśmy reklamować treści religijnych

zaraz poczytam regulamin  ;)
edit: wprawdzie tego fragmentu jakoś nie znalazłam, ale o zgrozo ten wpadł mi w oko:
Cytat: Robert Noble w Maj 07, 2013, 07:10:50 PM

8. Aby każdy mógł skupić się na treści forum, nie przesadzaj z używaniem emotikon, kolorów a także innego niepotrzebnego formatowania w swoich postach oraz podpisie. Staraj się, aby Twoje wypowiedzi były przejrzyste i czytelne.

no i jak teraz wyglądam? 

Robert Noble

Yogi prawdopodobnie mówi o zasadzie jaka panuje w IRN. Pkt. 4 Nie jesteśmy związani z żadną religią, filozofią, partią polityczną lub praktyką duchową.

Świetlisty

Bóg przemawia wszystkimi językami wszechświata...
Zatem jeśli wiesz, że On istnieje we wszystkim...
słuchając szumu wiatru, będziesz go słyszał...

Świetlisty 2013-09-13 godz 13:19

NianiaOgg

Cytat: Świetlisty w Wrzesień 13, 2013, 01:20:49 PM
Bóg przemawia wszystkimi językami wszechświata...
Zatem jeśli wiesz, że On istnieje we wszystkim...
słuchając szumu wiatru, będziesz go słyszał...

Świetlisty 2013-09-13 godz 13:19
miło mi że znam takiego mądrego człowieka :) dorzucam plusika !

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble