Instytut Roberta Noble

Trylogia Monroe w skrocie video.

Zaczęty przez MARGARIETTE, Wrzesień 22, 2014, 10:11:45 PM

« Poemat OBE Zwycięzców ;) | Telegonia »

MARGARIETTE

MARGARIETTE

Robert Noble

Bardzo ciekawie przedstawiona wizja Roberta Monroego. Rafał widać włożył sporo pracy w realizacje tych materiałów. Z tego co wiem to planuje zrobić teraz filmy z Bruce Moenem :) Pewnie i tym razem zrobi to bardzo dobrze :)

Rafał N.

Dziękuję za zainteresowanie tymi filmami. Prace nad nimi zajęły mi niecały rok i pewnie byłby to zdecydowanie krótszy okres gdyby nie ŻYCIE w którym chcąc nie chcąc zdecydowaliśmy się być. :)
Pomysł zrealizowania przyszedł niespodzianie, otóż jestem ogólnie rzecz biorąc historykiem, pedagogiem. I choć to gdzie obecnie pracuję nie ma z kształceniem niewiele wspólnego to na studia wybrałem się z powołania. Historia była i do dziś jest jedną z moich pasji. No więc, będąc nad Bałtykiem, patrząc w przestrzeń fal zobaczyłem jak mógłbym wiedzę przekazywać za pomocą You Tube, mało tego już miałem w głowie temat filmu, to jak go zrobię itd.. Po pewnym czasie jednak zaczęła dominować myśl i uczucie o czymś ważniejszym, o OBE, o prekursorze, od którego w moim przypadku się zaczęło, czyli o Bobie Monroe. Znów sięgnąłem po trylogię, tym razem był to już trzeci raz ( za każdym razem kiedy ją czytałem odkrywałem nowe rzeczy, jakbym potrzebował czasu aby do nich dojrzeć, doświadczeń aby móc je zrozumieć). Tym razem trylogia została słowo po słowie przeanalizowana, dogłębnie zrozumiana i wykładana gdziekolwiek się pojawiałem. Przybrało to jednak niepokojące rezultaty, do tego stopnia, iż moja partnerka zaczęła podejrzewać mnie o przynależność do jakiejś sekty ( zresztą podejrzewam, że parę innych osób również). :D
Tak więc pod koniec pracy nad ostatnim odcinkiem serii "Robert Monroe" zacząłem już pracować nad kontynuatorem Monroe'a, Brucem Moen, którego prace bardziej szczegółowo opisują to co Bob tylko zaznaczył. Moen rozbiera na czynniki pierwsze pewne obszary Strefy Przejściowej, opisuje miejsca przez które Bob przelatywał nie czując się w nich zbyt dobrze. Ale o tym już w kolejnych filmach. Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnych podróży w głąb siebie :)

zinka

Rafał świetnie wykonana praca <ok>

I to fakt, otoczenie widząc nasze zainteresowania odpowiednio nas szufladkuje, ale tym się nie przejmujemy, my wiemy swoje a oni swoje. ;)

Myślę, że rozpracowanie  i przedstawienie na yt Moena, też będzie ciekawe, dzięki :)

Rafał N.

Ze względu na zablokowanie przez YouTube ostatniego odcinka serii Robert Monroe, musiałem wnieść małe poprawki aby móc odcinek ten opublikować ponownie.

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble