Instytut Roberta Noble

Która książka Roberta Noble jest najlepsza?

Zaczęty przez Robert Noble, Marzec 29, 2023, 07:33:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Która książka Roberta Noble jest najlepsza?

OOBE. Drugie życie poza ciałem
1 (5.6%)
OOBE. Ścieżka Serca
2 (11.1%)
OOBE. Lęk pierwotny
0 (0%)
Nagual Julian
0 (0%)
Sentencje Mocy
1 (5.6%)
OOBE. Tajemnica punktu scalającego
12 (66.7%)
OOBE. Życie realnym mitem
1 (5.6%)
Wszystkie razem wzięte
1 (5.6%)

Głosów w sumie: 18

Ana

Z sentymentu i niezmiernie to Nagual Julian-moja inicjacja w Świecie Czarowników, Ale inne pozycje tez zrobiły na mnie wrazenie:)

Lana

To że po przeczytaniu Realnego mitu zrozumiałam ledwo odrobinę więcej, nie znaczy że jest moją ulubioną. Nie chcę traktować książek wybiórczo, bo każda jedna się składa na całość, w której jest wiedza do wchłonięcia.

Nemo

Ja tam biorę do ulubionych wszystkie albo żadnej. Każda jest wyjątkowa. Tak jak kobiety  :D

Uptuup

Największy sentyment mam do Naguala Juliana, ale w każdej jest coś ciekawego, każda jest inna i ukazuje inne aspekty wiedzy Czarowników.
Która najlepsza według mnie, może nie najlepsza a najbardziej lubię, waham się między "OOBE Życie realnym mitem" a "Nagualem Julianem" :)
A wybrałem opcję: wszystkie razem wzięte :)

Matlej

Ulubiona jest ta, którą aktualnie czytam więc wybrałem wszystkie :)

Encantada

Ja jeszcze poczekam z głosowaniem, przynajmniej, aż przeczytam kolejne dwie. Narazie OOBE ścieżka Serca wysuwa się delikatnie na prowadzenie.Największe wrażenie zrobił na mnie fragment dot. ceremonii Ayahuaski. Bardzo obrazowy, z rŏżnych perspektyw, aż miałam ciary. Mega mocne doświadczenie, które utwierdziło mnie w przekonaniu, że z roślinami mocy nie ma żartów. Jestem ostatnia do prŏbowania takich rzeczy, ale podziwiam za odwagę 😁😁

nautiluz

Wiec zdecydowanie wszystkie ale nadal jak bym miał wybrać jedną to obstaje przy moim wcześniejszym wyborze.

Robert Noble

W tym zestawieniu zabrakło OOBE. Życie realnym mitem :) już dodaję :)

nautiluz

Ja już swój głos oddałem.. pewnie bym musiał na nowo. Albo nowi forumowicze będą mogli oddawać. Myślę że trzeba będzie przedyskutować w grupie tak jak to robimy dotychczas wszystkie wydane książki i wówczas znów oddać głos.

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble