Instytut Roberta Noble

Misy Kryształowe - medytacja

Zaczęty przez Robert Noble, Grudzień 13, 2015, 09:38:34 PM

« I am that, I am - muzyka medytacyjna | Zazen, droga ku oświeceniu »

Robert Noble

Nagrałem krótką grę na Misach Kryształowych. Niestety jakość nagrania nie odzwierciedla w najmniejszym stopniu tego co czuje się podczas słuchania na żywo. Możliwe, że ktoś ma jakieś porady jak nagrać w dobrej jakości tak intensywne dźwięki.

EosCris

No, na żywo to jest inna bajka! mi się podoba, jak ciałko wibruje od tych dźwieków :) Dzięki Robcio :-* 

miai

jeslil to brzmi slabo to nawet nie wyobrazam sobie jak to moze brzmiec na zywo :D
czad Roberto, czad :)

Robert Noble

Główna różnica polega na tym, że na żywo wibracja przechodzi przez nas i odczuwa się jak harmonizują się czakry :) Najlepsze efekty są wówczas gdy połączy się koncert takich mis z Masażem Mocy. Wtedy to już w ogóle dzieją się cuda :) Ostatnio Oli robiłem koncert to może się wypowie na temat swoich wrażeń :)

NianiaOgg

EosCris

Nianiu, fajnie, ze jesteś <hug> :-* .

No Robert wiesz, że nie lubie pisać o sobie ;) 
Najczęściej jak Robert gra leżę na podłodze aby dźwięk wydobywający się z Mis mógł lepiej przechodzić przez całe moje ciało, pobudzając wszystkie czakry. Ostatnio jednak usiadłam na poduszce do medytacji i kompletnie poddałam się fali dźwięku, która niosła mnie wysoko :) 
Czułam wir energii w moim ciele. Każda czakra wirowała oprócz czakry korony ::) 
Dźwięk harmonizował moje półkule mózgowe. Niesamowite uczucie, jak te dźwięki są wszędzie! W każdej cząsteczce mojego ciała budzi się coś boskiego! :) ah ah...
Tego nie da się opisać słowami, to trzeba poczuć na sobie moi kochani. Poza tym ja nie potrafię opisywać swoich wrażeń ;)  chętni zawse mile widziani :) 

Zbyszek

miski fajowe, az sie che kupic:))

jak zmiejszysz powierzchnie dywaniku bedzie jeszcze bardziej wibrowac, tak mam na skrzypkach. Wystarcza firanki troche mebli i dywan na podlodze i diabli biora granie

Robert Noble

Dywanik w sumie ma swoje plusy i minusy. Czasami się misy zaczynają kołysać, gdyż gumowa podkładka na dywaniku nie spełnia swojej roli. Z drugiej strony jest im lepiej na miękkiej nawierzchni. Wibracja rozchodzi się, że hej :) 

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble