Instytut Roberta Noble

Multidimensional Man - The Far Countries

Zaczęty przez M., Kwiecień 16, 2016, 07:33:38 PM

« Widziałem miejsce podczas medytacji | Propozycje do nagrań medytacji prowadzonej. »

M.

Dodam ciekawe nagranie Multidimensional Man - The Far Countries. To i jeszcze jedno można pobrać stąd:
http://www.multidimensionalman.com/Multidimensional-Man/Free_Deep_Meditation_Sounds_-_Binaural_Beats.html

lub z mojego chomika, gdzie znajdziecie jeszcze trochę więcej :) : >Medytacyjna muzyka<.

Robert Noble

Akurat szukałem czegoś do posłuchania. Jest w nagraniu OM więc pewnie będzie się fajnie medytowało :)

Robert Noble

Przesłuchałem wczoraj i muszę stwierdzić, że nagranie ma jeden poważny błąd, w pewnym momencie pojawia się bardzo dziwny niski dźwięk, który wręcz powoduje że pod zamkniętymi powiekami widzi się rozbłysk światła. Zbyt nagły i intensywny powoduje, że można podskoczyć z wrażenia :) Później też coś takiego raz wystąpiło, ale było jakby mniej intensywniejsze...

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble