Instytut Roberta Noble

Jak postrzegacie Czarowników?

Zaczęty przez kynek, Wrzesień 25, 2023, 06:51:14 PM

« Punkt scalający | Dawanie swoich organów na przeszczepy ? »

Miłek

Myślę że widzimy tyle na ile umiemy sobie wypracować.

Nie za bardzo szukasz fajerwerków?

Mrówkojad

nautiluz

Czarownicy to skrupulatni bankierzy, którzy za dnia, pracując przy kasie w banku, zapamiętują dokładnie numery seryjne i wygląd banknotów aby, odtwarzając je w nieskazitelny sposób w nocy, w dniu swojej emerytury założyć nowy Kraj, w oparciu o swoją skopiowaną walutę.

Robert Noble

Cytat: Mrówkojad w Kwiecień 26, 2024, 01:42:29 PMJak ja odczuwam połączenie Roberta i Cris ? Według mnie połączenie to dzieje się na polu, energetycznym ich obu jest to jakby wzrost kundalini, w którym oba pola splatają się w jętą całość, a skutkiem tego nowego splotu są narodziny wspólnej świadomości scalonej ich obydwu. Zachowują oni jednak swoje osobowości, indywidualne Jak jest możliwe do wykonania, togo nie wiem Może, oni to wiedza i zachcą nam wyjaśnić jeśli mogą to zrobić i jeżeli jest to możliwe.                                             

Odnośnie scalenia, można mówić o tym i opisywać to doświadczenie, jednak lepiej jest pokazać to na obrazku. Obrazek w załączniku przedstawia w jakimś stopniu proces scalenia.

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble