Instytut Roberta Noble

Poczucie ważności

Zaczęty przez Miłek, Marzec 09, 2024, 04:31:13 PM

« Nagual Leila | 3ch Króli »

Miłek

You cannot view this attachment.

Dzisiaj miałem sprawdzian z poczucia ważności.

Kupa ziemi do przewiezienia. Niemal 100 metrów do przejścia w jednym kursie. Łącznie kilka kilometrów w dzień. Praca na kilka dni :D

Moja pierwsza myśl. Ja to mam robić? Eeee tam, zrobi to za mnie pracownik w następnym tygodniu. Przecież ja mam za duże doświadczenie na taką pracę.

W tym momencie przypomniało mi się zadanie Roberta, który musiał napełniać wiaderkami zbiorniki na wodę.
Moje poczucie ważności szybko zostało sprowadzone na ziemie i wywiezione taczką :D

A jak Wy sobie radzicie z poczuciem ważności? Zapraszam do dyskusji!

Ana

Fajne doświadczenie Milek, tym bardziej że wiesz ze jest korzystne:)

bany

Brawo Miłek! Takie wyzwania kształtują charakter i pozwalają sobie poukładać w głowie pewne sprawy. Taka trochę praca u podstaw. Osobiście też odnoszę sukcesy na tym polu. 2 lata temu dałbym żulowi flaszke za odśnieżenie podjazdu natomiast dziś pomagam potrzebującym i sam robię zdecydowanie więcej rzeczy. Zdaje sobie również sprawe, że jest jeszcze sporo miejsca do poprawy w tej kwestii. Nie można spoczywać na laurach.

Szacuneczek i pozdrawiam!

EosCris

CytatDzisiaj miałem sprawdzian z poczucia ważności.

Moja pierwsza myśl. Ja to mam robić? Eeee tam, zrobi to za mnie pracownik w następnym tygodniu. Przecież ja mam za duże doświadczenie na taką pracę.

W tym momencie przypomniało mi się zadanie Roberta, który musiał napełniać wiaderkami zbiorniki na wodę.
Moje poczucie ważności szybko zostało sprowadzone na ziemie i wywiezione taczką :D

A jak Wy sobie radzicie z poczuciem ważności? Zapraszam do dyskusji!

Świetnie usłyszeć, że ktoś w końcu wziął do siebie to co Robert napisał w książkach i zaczął praktykę w pracy nad swoim poczuciem ważności!

Świetnie, że się z nami tym podzieliłeś!

Mnie Nagual doświadczał na prawdę ciężkimi dla ego doświadczeniami  >:D hehe Kto wie, może kiedyś opowiem ::)

Ps. nie masz żadnych zakwasów??? :D

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble