Instytut Roberta Noble

Punkt scalający

Zaczęty przez kynek, Listopad 02, 2023, 10:57:52 PM

« Ptak wolności odleciał | Jak postrzegacie Czarowników? »

kynek

Ciągle za mną chodzi ,tajemnica punktu scalonego' jak to Pani Mirosława początkowo przekręciła ;)

Jak dobrze rozumiem tłumacząc na dla mnie zrozumiały język - punkt scalający to jest świadomość tego co ,tu i teraz' niezależnie od tego w jakim miejscu się znajdujemy w czasie czy przestrzeni.
Czy można być świadomym przesunięć punktu scalającego jednocześnie mając na jego przesunięcie mały wpływ? Mam czasami takie wrażenie podczas medytacji   ::)

Robert Noble

Fajnie, że za Tobą chodzi... to już coś :)
Powiedzmy, że jest to świadomość tu i teraz, ale też nie do końca. O tym nie da się powiedzieć. To coś więcej niż to co nam się wydaje. Jak najbardziej nasz punkt scalający przesuwa się bez względu na to czy mamy na to wpływ czy nie. Jednakże, bycie świadomym przesunięcia robi ogromną różnicę.

EosCris

ah ten punkt zborny hihi :) jakież to zawiłe pojęcie ::)

Robert Noble

Cytat: EosCris w Listopad 03, 2023, 02:58:27 PMah ten punkt zborny hihi :) jakież to zawiłe pojęcie ::)

Między innymi dlatego powstała książka :) To nie jest łatwy temat, nawet dla Czarowników.

Toltec

Cytat: EosCris w Listopad 03, 2023, 02:58:27 PMah ten punkt zborny hihi :) jakież to zawiłe pojęcie ::)

O ten słynny punkt połączenia chodziło?

EosCris

Tak, o ten punkt scalający :D  8)

Toltec

Cytat: kynek w Listopad 02, 2023, 10:57:52 PMCzy można być świadomym przesunięć punktu scalającego jednocześnie mając na jego przesunięcie mały wpływ? Mam czasami takie wrażenie podczas medytacji   ::)
Jak dla mnie to o to właśnie chyba chodzi w tym całym czarownictwie/nagualiźmie/rozwojuQrwaJegoMaćOsobistym🤭/ucieczceZtegoBurdeluZwanegoMatrixemZyciemNaZiemiMniejszaONazewnictwoISemantykę
O świadome i użyteczne przesunięcia punktu scalonego😀 tam gdzie aktualnie potrzeba. Najlepiej na wcześniej wyuczone i wyćwiczone pozycję czyli w moim rozumieniu utrwalone stany samopoczucia, nastroju (no weź tu wytłumacz co to przesunięcie punktu scalającego jak sam masz wyćwiczona tylko jedną pozycję i nie chodzi o pozycję 69 🫢🫢😁🤣😉).
Panie Guru Dyrektoru Robertu Aleksandru mylem się?

EosCris

Cytat: Toltec w Czerwiec 02, 2024, 12:53:00 PM
Cytat: kynek w Listopad 02, 2023, 10:57:52 PMCzy można być świadomym przesunięć punktu scalającego jednocześnie mając na jego przesunięcie mały wpływ? Mam czasami takie wrażenie podczas medytacji   ::)
Jak dla mnie to o to właśnie chyba chodzi w tym całym czarownictwie/nagualiźmie/rozwojuQrwaJegoMaćOsobistym🤭/ucieczceZtegoBurdeluZwanegoMatrixemZyciemNaZiemiMniejszaONazewnictwoISemantykę
O świadome i użyteczne przesunięcia punktu scalonego😀 tam gdzie aktualnie potrzeba. Najlepiej na wcześniej wyuczone i wyćwiczone pozycję czyli w moim rozumieniu utrwalone stany samopoczucia, nastroju (no weź tu wytłumacz co to przesunięcie punktu scalającego jak sam masz wyćwiczona tylko jedną pozycję i nie chodzi o pozycję 69 🫢🫢😁🤣😉).
Panie Guru Dyrektoru Robertu Aleksandru mylem się?

Po części masz rację :D ale to sa drobne przesunięcia, ledwo zauważalne dla większosci ludzi.  :) Nie można tego wytłumaczyć czym to jest :D Ale mam nadzieję, że 8 czerwca będziecie mogli doświadczyć lekkiego przesunięcia punktu scalającego :D

Toltec

Wprawdzie nadzieja matką głupich ale chyba właśnie o to mi chodzi.
Punkcik w lewo, punkcik w prawo, brawo Marcin.
Brawo.
Brawo
😉

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble