Instytut Roberta Noble

Wyzwania Czarownika - na kanale YT Robert Noble

Zaczęty przez Robert Noble, Maj 12, 2024, 11:26:57 AM

« Dawanie swoich organów na przeszczepy ? | Castaneda "Dar Orła" rozdział dodany tylko do hiszpańskojezycznej wersji ksiązki »

Robert Noble

Wyzwania Czarownika, które możecie oglądać na moim kanale mają bardzo wiele warstw. To nie tylko wykonanie jakiejś próby, ale przełamanie ego, poczucia wstydu, odciągnięcie uwagi od problemów dnia codziennego, udrożnienie energii, uwolnienie kreatywności, poczucie wewnętrznego dziecka i wiele wiele innych. Jak wiecie, to nie tylko robienie zadań, które ja pokazuję, ale możecie również pokazywać swoje propozycje różnych zadań.

Pojawiło się już sporo materiału, i można się w tym pogubić, dlatego postanowiłem wypisać listę tego co już do tej pory się pojawiło.

Wyzwania Roberta Noble:
1. Kręciołek na drążku, czyli taki fikołek do tyłu z wykorzystaniem drążka.
2. Obrotowa rurka 360, Czyli skok na rurę i obrót 360 stopni.
3. Złapanie podrzuconej piłki, ręką za plecami.
4. Trafienie do celu, kosza, (piłką, kamieniem, czymkolwiek).
5. Narysuj coś odręcznie w 30s. (szybki rysunek na kartce A4, najlepiej ołówkiem).
6. Back Lever z rozkrokiem na drążku. (wykorzystanie drążka do zrobienia wagi tyłem).

Wyzwania Silvera:
1. Pozycja kruka (oderwanie nóg od ziemi)
2. Stanie na rękach (min 5s jak się da).
3. Kruk wersja Hard (z pozycji kruka stajemy na głowie i robimy przewrót do przodu).
4. Kruk wersja Medium (Boczny kruczek, nogi w bok).

Wyzwania Bartłomieja:
1. Animal flow (czyli zabawa w zwierza, która wymaga silnych mięśni brzucha).

Wyzwania Banego:
1. Kręcenie piłki na palcu

Wyzwania Lucjana:
1. Kruk wersja EXTREMALNA (nóżki do namaste).

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble