Instytut Roberta Noble

Zatrzymanie świata - zatrzymanie wewnętrznego dialogu

Zaczęty przez Robert Noble, Wrzesień 18, 2016, 08:08:56 PM

« Czy Robert i Cris to Nagual Julian? | Rekapitulacja - pytania na liva »

Robert Noble

Krótka wypowiedź na temat zatrzymania wewnętrznego dialogu i byciu w tu i teraz.

Robert Noble

Niestety często się zdarza, że po jakimś czasie dany film z serwisu zewnętrznego typu youtube przestaje działać. Jest to irytujące szczególnie dla nowych użytkowników. Dlatego postarajmy się opisać w poście najistotniejsze informacje które można wykorzystać, (takie streszczenie) natomiast filmik dać jako opcję dodatkową mając na uwadze, że może kiedyś nie będzie można go odtworzyć.

Co do tematu wewnętrznej ciszy, to zachęcam do lektury moich książek. Tam znajdzie się co nieco :)

nautiluz

Zauważyłem praktykując ciszę takie przebłyski jak bym odzyskiwał świadomość na jawie. To są krótkie chwilę np gdy coś robię w ciszy i skupiam się na tym co się dzieje w okół. Takie nagle turbodoładowanie następuje czułem się tak kiedyś jak byłem młodszy, tzw Flow coś takiego ale też nie - Flow bez działania. Zdarzyło się to np gdy jadę samochodem. Super sprawa uświadamia jak bardzo jesteśmy w dupie na codzień nie mając tej świadomości- choć wiem że to dopiero trochę, to obiecujące (marchewka).

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble