Instytut Roberta Noble

Mamy nową funkcję

Zaczęty przez Robert Noble, Listopad 14, 2025, 11:32:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robert Noble

nautiluz

Encantada

powiadomienia na Discordzie o dodaniu posta na forum  :P

Robert Noble

Był pomysł, by wstawić powiadomienia do drugiego kanału tekstowego na discordzie (tematy-na-forum), ale myślę, że obecnie jak jest na ogólnym to będzie więcej aktywności. Zatem póki co zostaje tak jak jest. Jak ktoś chce się podzielić swoimi przemyśleniami to proszę bardzo :)

Nemo

Mi pasuje, jedynie spowodowało to poruszenie w ułożonej strukturze discordowego świata. Wprowadzona nowość zachwiała jego porządkiem  ;D Ale już się oswoiłem. Argument przeciwko nowości to taki że jeszcze szybciej będą znikać posty kapeluszników, argument za to taki, że bardziej się wie co dzieje się na forum, skoro częściej kapelusznicy przebywają na dc niż na irn  ;D 

Lana

Cytat: Nemo w Listopad 16, 2025, 10:48:08 AMArgument przeciwko nowości to taki że jeszcze szybciej będą znikać posty kapeluszników, argument za to taki, że bardziej się wie co dzieje się na forum, skoro częściej kapelusznicy przebywają na dc niż na irn  ;D 
Będzie równoważnia 😁

Mi się mega podoba ten pomysł <3

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble