Instytut Roberta Noble

Napaść seksualna w OBE

Zaczęty przez jp44, Październik 31, 2021, 07:51:29 PM

« doświadczenie sny? | Spontaniczne ruchy ciała podczas medycji »

jp44

Cześć,

Ostatnio zdarza się to co raz częściej, nieświadomie trafiam do OBE i jakaś obca mi istota o szarym odcieniu ściąga mnie, przygniata ciężarem na łóżku i zadaje ból, próbując zwyczajnie zgwałcić. Czy ktoś się z takimi atakami spotkał? Nie ukrywam, że czuję spory ból i często nie mogę się wtedy ruszyć. Jak temu zaradzić?

Pozdrawiam.

Robert Noble

Przełam strach i emanuj miłością. Jedyne co można zrobić to próbować świadomie wychodzić z ciała. To zdecydowanie lepsza opcja niż spontaniczne i zaskakujące odzyskanie świadomości. Prawdopodobnie dzieje się to Tobie w obszarze przycielesnym tak czy inaczej warto popracować nad tym by nie przejmować się tego typu zdarzeniami. Traktować je jakby nie miały znaczenia. W momencie gdy będziemy o tym rozmyślać i pielęgnować negatywne odczucia, te sytuacje mogą powtarzać się częściej.

jp44

Dzięki za odpowiedź.
Kolejny przypadek jest dość interesujący, niestety jak już pisałem, nie mam wpływu na własne OBE, dzieje się to u mnie nieświadomie, samoistnie. Co raz częściej dzieje się tak, że leże na lewym boku w stronę ściany na własnym łóżku gdzie jest ciemno a koło mnie leży ktoś lub coś i zaczyna się mną interesować, dotykać mnie. O co chodzi ? Zeszłej nocy miałem taki przypadek, że ktoś głaskał mnie po głowie.
Dlaczego tak się dzieje?Dlaczego interesują się te istoty akurat mną kiedy jestem we własnym łóżku? Czy można coś z tym zrobić?
Pozdrawiam.

Robert Noble

Jedyne co musisz zrobić to skonfrontować się z tą istotą i dowiedzieć się samemu. Tylko to ma znaczenie, nikt Ci nie powie nic więcej, bo to Twoje doświadczenie. To, że dzieje się to samoistnie u Ciebie jest tylko ogromną zaletą, niektórzy trenują latami by mieć coś takiego...

bany

Kiedyś podszedłem do jakiejś niewiasty i złapałem ją za pierś. Pamiętam w zasadzie tylko to zdarzenie i kompletnie nie pamietam kontekstu. Miałem mieszane uczucia po tym jak sie obudziłem i wydaje mi się, że traktowałem to jako "przyjemną" (dla mnie wtedy) forme testu na to czy zmysł dotyku jest obecny w OBE ale z drugiej strony zdaje sobie sprawe, że to mogło być dla niej niekomfortowe. Czy takie coś sie powinno rekapitulować? Ewentualnie czy można to jakoś próbować  naprostować intencją?

edit.

...przypomniało mi się, że wcale do niej nie podchodziłem tylko siedzieliśmy na ławce w kilka osob i ja ją obejmowałem za szyję i tam rozmawialismy jak przyjaciele i nagle mi ręka powedrowała na jej pierś... i wtedy sie chyba obudziłem :P ale numer
Tylko nie mam pojecia kto to był, mam tylko pewne przeczucie, że znajoma

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble