Praktykowanie OBE - Drugie Życie Poza Cialem

Zaczęty przez iconka, Wrzesień 07, 2013, 10:26:28 PM

« ALBERT TAYLOR / WĘDRÓWKI DUSZY | Smirr: Co mówią o nas sny? »

iconka

Praktykowanie OBE - Drugie Życie Poza Cialem

Znalazłam właśnie krótki film Roberta, ktory zamieścił wczoraj (06.09.2013) na You Tube
Robi filmy i się nawet nie pochwali, no, no!!!  >:( :P

Taki oto tekst zamieścił Robert pod filmem:

"Praktykowanie OBE jest sposobem na świadome życie w niefizycznej rzeczywistości. Dzięki treningom wychodzenia z ciała, nasza świadomość w fizycznym świecie staje się jeszcze lepsza. Życie w dwóch rzeczywistościach sprawia, że jesteśmy bardziej kompletni...."

Zapraszam  ;D

Oto i komentarze, ktore pozwolę sobie zacytować:

Daegon55

Bardzo ładne i nienachalne ^_^

___________________________·

AbrahamBashar

Szczera mowa. Zainspirowało mnie to do 5+45 i zaowocowało serią przejżystych i kolorowych oobe z ld.. w tym lot, bieg lasem, spotkanie z mamą i znajomymi.. zauważyłem, że im bardziej skupiam się na czynności, astralu, chcę coś tam osiągnąć tym szybciej mnie wciąga i wychodzę.. natomiast jak skupię się na na obecności, na tu i teraz, na obserwacji - doświadczenie rośnie i umacnia się. Pozdrawiam Robercie :)

Robert Noble

Ups, faktycznie wstawiłem tylko linka na czacie, z którego jak wiadomo wiadomości uciekają i nie są utrwalane.

Ten komentarz napisany przez AbrahamBashar daje mi powody do dumy :) Jeżeli jestem w stanie kogoś zainspirować do udanego OBE, to czegoż chcieć więcej ?

Dzięki Iconka, że trzymasz rękę na pulsie :)

Share via facebook Share via twitter