Instytut Roberta Noble

Rozbudzanie na kanale Youtube - Wasze relacje

Zaczęty przez EosCris, Styczeń 20, 2024, 12:54:44 PM

« Oczyszczanie z podczepów blokujących | Odwiedzie spotkanie wspolne we snie »

Miłek

Wczoraj na livie dobra radę dostałem.

Odpuścić i odpocząć:)

EosCris

Cytat: Miłek w Marzec 27, 2024, 07:44:31 AMSamolubny Miłosz nie miał żadnego doświadczenia. Od kilku dni nie pamiętam zbyt wielu snów.

Tka jak Bartek powiedział, to tez doświadczenie i warto się nim dzielić. Nie wszyscy pamiętają swoje sny i dużo osób jest przemęczona i nie ogarnia. Dzięki temu, że podzielisz się swoim doświadczeniem możesz komuś pomóc :)

CytatWczoraj na livie dobra radę dostałem.

Dlatego też z tego względu dobrze jest napisać i może usłyszałbyś to juz wcześniej :D Zmęczony Duch to marny Duch ;) Mało efektywny wszędzie w każdej dziedzinie :)

EosCris

CytatHałas jest na tyle głośny że ciało się lekko napina jak przejeżdża samochód, ale może przewrażliwiony jestem, kiedyś krótko mieszkałem w Warszawie, za oknem tramwaje jeździły, ciśnienie mi od tego skoczyło że w uszach czułem walenie serca 🙂

czyli masz juz odpowiedź :) trzeba to doświadczenie głęboko z rekapitulować bo nie te auta Cię denerwują a te tramwaje :D

Robert Noble

Cytat: Miłek w Marzec 27, 2024, 08:06:06 AMWczoraj na livie dobra radę dostałem.

Z tym odpuszczeniem to bym uważał... istnieje pokusa, by zapomnieć o tym czego się nauczyliśmy :) Raczej skupiłbym się na świadomym odpoczynku :)

BartekP

Cytat: EosCris w Marzec 27, 2024, 08:25:07 AM
CytatHałas jest na tyle głośny że ciało się lekko napina jak przejeżdża samochód, ale może przewrażliwiony jestem, kiedyś krótko mieszkałem w Warszawie, za oknem tramwaje jeździły, ciśnienie mi od tego skoczyło że w uszach czułem walenie serca 🙂

czyli masz juz odpowiedź :) trzeba to doświadczenie głęboko z rekapitulować bo nie te auta Cię denerwują a te tramwaje :D
Zacząłem to rekapitulować (poza kolejnością z listy) i zauważyłem pewną rzecz, wcześniej przypomniałem sobie jakieś wydarzenie w trakcie rekapitulacji i starałem sobie przypomnieć co wtedy czułem, teraz zobaczyłem że jak przypominam sobie wydarzenie to obserwuje co się dzieje w ciele jak sobie przypominam i to oddycham. Chyba Cris pisała nie raz o tym (pewnie razem mówiliście), ale teraz załapałem. Jak jest jeszcze inaczej to poprawcie mnie  :)
Napisałem w tym wątku żeby było wiadomo do czego nawiązuje.

EosCris

Cytat: BartekP w Marzec 29, 2024, 08:01:27 AM

Zacząłem to rekapitulować (poza kolejnością z listy) i zauważyłem pewną rzecz, wcześniej przypomniałem sobie jakieś wydarzenie w trakcie rekapitulacji i starałem sobie przypomnieć co wtedy czułem, teraz zobaczyłem że jak przypominam sobie wydarzenie to obserwuje co się dzieje w ciele jak sobie przypominam i to oddycham. Chyba Cris pisała nie raz o tym (pewnie razem mówiliście), ale teraz załapałem. Jak jest jeszcze inaczej to poprawcie mnie  :)

Ciało będzie reagowało na uwolnienie energii jak i na odzyskanie energii   :)

Fajnie, że już odczuwasz w ciele :)

Dobrze także, że zrobiłeś yo poza kolejnością rekapitulacji z listy. To także jest ważne, że jak czujecie, że coś jest ciężkiego to trzeba odzyskać z tego wydarzenia energię.  Zresztą jak u Ciebie Bartek, ciało energetyczne samo sie upomniało o swoje :) gites!!!

Co do tego co mówiliśmy lub pisaliśmy to nie do końca wiem o czym mówisz? :)

BartekP

Cytat: EosCris w Marzec 29, 2024, 03:02:26 PM
Cytat: BartekP w Marzec 29, 2024, 08:01:27 AM

Ciało będzie reagowało na uwolnienie energii jak i na odzyskanie energii   :)

Fajnie, że już odczuwasz w ciele :)

Dobrze także, że zrobiłeś yo poza kolejnością rekapitulacji z listy. To także jest ważne, że jak czujecie, że coś jest ciężkiego to trzeba odzyskać z tego wydarzenia energię.  Zresztą jak u Ciebie Bartek, ciało energetyczne samo sie upomniało o swoje :) gites!!!

Co do tego co mówiliśmy lub pisaliśmy to nie do końca wiem o czym mówisz? :)

Zadawałem pytania chyba na rozbudzaniu, o rekapitulacje pytałem (wtedy za bardzo nie wiedziałaś o co pytałem takie pytanie było), ważne że załapałem jak robić :)

BartekP

Rozbudzanie było publiczne to tu dam relację.

Po livie położyłem się do łózka, standardowo na plecach, intencje miałem odzyskać świadomość i zapamiętać sny.
Trochę poleżałem i próbowałem się zrelaksować, ale zauważyłem że mam "spięte" ręce i głębokiego relaksu nie osiągnę, po jakimś czasie stwierdziłem że trzeba też trochę pospać i obróciłem się na bok, potem na brzuch, tutaj zauważyłem że w zwyczajowej pozycji mam jeszcze mocniej napięte ręce ale i też nogi, zacząłem zmieniać pozycje i sprawdzać jakie są odczucia z ciała w różnych ułożeniach rąk i nóg, powoli zmieniałem pozycję co jakiś czas aż zasnąłem.
Zapamiętałem kilka snów nieświadomych.
Pierwszy: ktoś coś ze mną robił i potem chyba stracił cierpliwość i mi pocisnął :D ... (to odnośnie słów Cris na rozbudzaniu że dzisiaj nam pociśnie :) )
Potem było: Byłem w jakimś małym miasteczku z kimś tam przyjechałem i chodziłem po ulicach miasteczka żeby znaleźć te osoby, potem wszedłem między jakieś nieduże budynki, potem wszedłem do jakiegoś budynku i chodziłem korytarzami, wszedłem na jakiś dziedziniec, był tam gościu który prowadził jakieś warsztaty/zajęcia przed grupą, ale wiedziałem że nie ma on prawdziwej wiedzy i zacząłem szukać wyjścia  stamtąd.
Kolejny sen: Szedłem chodnikiem i spotkałem gościa z byłej roboty z której się zwolniłem, zacząłem z nim rozmawiać, po chwili przyszli inni ludzie z tej roboty, pojawił się też prezes i zrobiło się coś ala zebranie i rozmawialiśmy o zleceniu które miałem dla nich zrobić ale z którego nic nie wyszło z ich winy, potem prezes chciał żebym wrócił i powiedział że może mi dać 2800zł, ja się zdenerwowałem powiedziałem im o tym zleceniu z którego nic nie wyszło i że do tego syfu jakim jest ta firma już wracał nie będę.
Trochę później już w ciągu dnia przypomniał mi się jeszcze jeden sen: Byłem w pokoju, na szafie pod sufitem była moja torba z łukiem, nagle ta torba zleciała na podłogę, ale nie spadła tylko kawałek leciała w bok a potem wylądowała na podłodze, niewiele brakowało żebym odzyskał świadomość, ale tylko pomyślałem że "to dziwnie wyglądało ale się nie wystraszyłem" :).
Tyle :).

Robert Noble

Super Bartek, że tyle zapamiętałeś. Dużo energii idzie w byłą pracę, są tam nagromadzone emocje i widać to w Twoich snach. Ja z tymi rękoma mam podobnie gdy leżę na plecach. Zauważam, że napinają się mięśnie i wówczas gdy to czuję robię mocny wdech i wydech. To pomaga w rozluźnieniu, są takie etapy gdzie to dokucza ale później mija. Ostatni sen miałeś bliski faktycznie odzyskania świadomości. Proponuję Ci jeszcze raz odegrać wspomnienie tego snu jak leci ta torba, ale tym razem w tym wyobrażeniu/wspomnieniu weź pod uwagę, że odzyskujesz świadomość. Że ta sytuacja prowadzi do wniosku "Hej, ta torba nie mogła tak polecieć - to sen!".

Toltec

CytatZacząłem to rekapitulować (poza kolejnością z listy) i zauważyłem pewną rzecz, wcześniej przypomniałem sobie jakieś wydarzenie w trakcie rekapitulacji i starałem sobie przypomnieć co wtedy czułem, teraz zobaczyłem że jak przypominam sobie wydarzenie to obserwuje co się dzieje w ciele jak sobie przypominam i to oddycham. Chyba Cris pisała nie raz o tym (pewnie razem mówiliście), ale teraz załapałem

Ciało wie.
Dzięki za podpowiedź do rekapitu.Niby wiedziałem ale praktycznie nie wiedziałem także pójdę sobie podbić element wiedzenia i obniżyć element niewiedzy (Lucjan ty łajdaku 😉)

Palo Santo

Witaj dzięki za noc ze środy na czwartek działo się wiele. No fajnie wyglądałeś w tych błąd włosach na pazia. Dziś nie szukam potwierdzenia ze to wy, Bo wiem to z cala pewnością. Urywało fazę wiele razy, ale wracałem przynajmniej ze trzy razy cięło też wizje parę razy, ale ogólnie i tak wiele zapamiętałem !był tez Nautiluz, ale nie pogadałem z nim, bo brakło już energi

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble