Instytut Roberta Noble

spotkanie BOTA w astralu (przerażający strażnik)

Zaczęty przez piotras32, Maj 13, 2016, 09:45:03 PM

« Sparaliżowani trenujący OOBE? | DZIWNE ZAPACHY W ASTRALU (W OBSZARZE PRZYCIELESNYM) »

piotras32

Ostatnio na forum pisałem,że napiszę też pewną historię właściwie krótki epizod o wyjściu w obszarze przycielesnym.Było to w 2010 roku w tamtym okresie trenowałem na siłowni 12 lat.Mieszkałem wtedy z żoną i dzieckiem,dziecko wtedy było małe jeszcze leżało w łóżeczku,dom był podzielony na dwa piętra mieszkała z nami moja rodzina.Mój pokój znajdował się na dole.Zrobiłem wtedy remont ścian,pomalowałem go na kolor bordowy i złoty pasek przebiegał po środku ścian.Leżałem od strony okna ale z brzegu a zona przy ścianie,tamtej nocy kładłem się spać wcześnie jakoś 10pm miałem lampke nocną włączoną taką o słabym oświetleniu 40-stka.Nic się nie zapowiadało na to co mnie czeka,ok wstaję z łóżka niczego nie świadomy wzrok miałem dobrze dopasowany do otoczenia z lekką mgiełką ale wtedy myślałem,że to od tej lampki która słabo oświetlała,rozejrzałem się dookoła i odwróciłem się za siebie odruchowo żeby zerknąć na żone i zapamiętałem ją jak leżała pod kołdrą.Wszystko było wporządku w moim odczuciu więc pomaszerowałem w strone drzwi żeby iść nie wiem gdzie może do kibla ha ha,dochodzę do drzwi otwieram je i tu nagle wpada na mnie STWÓR stoi w futrynie wielki i straszny wpadłem w taką panikę że o mało nie umarłem w astralu,szybko zamknełem te cholerne drzwi i pobiegłem w strone łóżka i nagle poczółem jak moje ciało fizyczne wciąga mnie do siebie.W dodatku dorwał mnie paraliż i oczy mi wirowały wokół osi(kręciły mi się oczy wokół) żona to widziała i próbowała mi pomóc wyjść z tego i jakoś udało mi się przebić przez paraliż i wstać.Żona mówiła że wyglądało to jak Horror w życiu czegoś takiego nie widziała.Trzęsłem się ze strachu jak wstałem i już nie spałem.A teraz wam opiszę jak wyglądał ten BOT lub strażnik fazy zależy jak go nazwać: Był wyższy ode mnie miał wzrostu 1.85cm był dość szeroki,skóre miał białą kremową jak takie duże larwy które żyją w korzeniach drzew,twarz ten sam kolor z zarysami czerni,skóra pofałdowana.Znalazłem mniej więcej zdjęcie jak ten bot wyglądał.Na google jest te zdjęcie.

EosCris

o cholera! przystojny to on nie był! :/ Ja tez bym sie bała zasnąć gdybym coś takiego zobaczyła :o 

OneNight

Twoje szambo z kibelka dostało świadomość.

Ja bym się nie bał - to przecież nie wygląda strasznie. Oczywiście nie próbowałbym do niego podchodzić, ale żeby odrazu zawału dostać? Widać mało widziałeś strasznych rzeczy :D

Robert Noble

Piotras ciekawe miałeś to doświadczenie, fajnie, że się nim podzieliłeś. Gdy wstawałeś z łóżka to chyba nie zdawałeś sobie sprawy z tego, że jesteś w poza. To, że żona zaobserwowała takie zjawisko z oczami jest bardzo ciekawe. Dlaczego wtedy nie spała? Swoją reakcją z poza musiałeś spowodować jej wybudzenie co praktycznie się nie zdarza.

OneNight widać mało miałeś do czynienia ze strachem. Nie tylko chodzi o to, że to co widzimy jest straszne, strach odczuwa ciało energetyczne a wówczas czujesz to namacalnie w środku i przeżera na każdym poziomie. Gdy nie masz żadnej kontroli panika jest nieunikniona...w OBE na szczęście w takich sytuacjach następuje cofka do ciała, gorzej gdy nie ma tej możliwości.

OneNight

Wiem czym jest strach. Stwierdziłem tylko, że nie wygląda ten potwór strasznie. Boimy się rzeczy, które uważamy za niebezpieczne lub nie mamy pewności co do ich bezpieczeństwa.

EosCris

One, tu nie chodzi o to co widzimy oczami, którymi postrzegamy w tym świecie. Tak  jak Robert powiedział w poza widzmy wzorkiem owszem ale postrzegamy większość naszym ciałem energetycznym. Odczucia strachu (mówię o takim który jest na granicy paniki), które się pojawiają w OBE to najczęściej wyczuwa nasze ciało energetyczne i nasz umysł nie wiele tu może zdziałać. Trzeba praktykować aby móc być zawsze czujnym i przygotowanym na wszelkie "ataki" róznych istot z innych światów. Aczkolwiek uważam, że nigdy nie będziemy dość czujni i przygotowani, bo wiekszość istot z tamtych światów przewyższają nas wiedzą i nietylko, o głowę :) . Jednak nie ma co załamywać rąk, trzeba zakasać rękawy i świetnie się bawić :D 

"Wszechświat jest nieprzewidywalny i nie ma znaczenia co mówią naukowcy" CC ;)

piotras32

Cieszę się,że czytacie moje historie i wypowiadacie się na ten temat

Wiatr1000

To zdjęcie to wziąłeś chyba z serii Silent Hill :)) Japończycy chyba mają niezłe sny skoro takie stwory robią w grach :P

No ja miałem potwory tego typu ;) Jak poczytasz moje sny to będzie scenka wręcz walki mojej na wieżowcu z takim jednym :))

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble