Instytut Roberta Noble

Swiadomy sen mocy ducha z ubieglego tygonia !

Zaczęty przez Mrówkojad, Czerwiec 24, 2024, 07:07:29 PM

« Chwila Śmierci | OBE i kontakt ze zmarłymi? »

Mrówkojad

Przeżyłem w nim zawal serca ,i zaraz po nim znalazłem się w pokoju gdzie na łóżku leżała moja Mama.
A nad nią stal lekarz z elektrodami do electro wstrząsu.
Zadał mi pytanie, czy zgadzam się na reanimacje Mamy, która właśnie miała zatrzymanie
akcji serca i była nieprzytomna.
Bylem w rozterce ze to ja muszę podjąć tak trudna decyzje;

Ogromny natłok myśli przeleciał jak błysk światła w mojej świadomości!
I tu przyszedł mi z pomocą mój duch, mówiąc ze takiej sytuacji powinienem słuchać serca
i ze najwyższym aktem miłości byłoby pozwolić Mamie odejść.

Te słowa zabrzmiały dla nie jak wyrocznia, z jednej strony wiedziałem, że byłaby to słuszna decyzja;
lecz ego mówiło zupełnie coś innego, ze jak to nie reanimować przecież tak nie można, ze
Mama nie miała jeszcze okazji się pożegnać z najbliższą rodzina. Bylem w stanie szoku !

Podjąłem jednak decyzje, płynącą z serca jak mi radził mój duch.
Po czym nastąpiło przebudzenie!                                                                                     
Przekładając ten świadomy sen na rzeczywistość, zrozumiałem jego głębszą sens!

Mama ma teraz ogromne problemy z odżywianiem je bardzo mało i sprawia jej to ból, żołądka
a ja jak ten idiota słuchałem tylko, swoje ego próbując, ja namówić, żeby  cośkolwiek coś zjadła,
i nie było to pokierowane miłością. 

Lecz płynące prosto z ego które, mówiło ze tak masz robić i ze to słuszne ze dzięki temu będzie z nami dużej żyła.
Dzięki temu snu zrozumiałem ze nie należy siłą próbować zatrzymać ja przy życiu skoro i tak odejdzie już niedługo               
A decyzja kiedy to nastąpi nie lezy w naszych kompetencjach !

Robert Noble

Tak na szybko odpiszę Ci Mrówkojadzie, że to są najlepsze słowa jakie usłyszałem od bardzo dawna. To czysta MOC Miłości. Dziękuję Ci, że podzieliłeś się tym doświadczeniem i mądrością z nami wszystkimi!

Toltec

Wysyłam Ci moc prosto z serca abyś miał, abyś miał... abyś miał, nie abyście mieli, to czego teraz najbardziej Wam potrzeba

Mrówkojad

Wysyłam Ci moc prosto z serca, abyś miał, abyś miał... abyś miał, nie abyście mieli, to czego teraz najbardziej Wam potrzeba   Dzięki ci Toltec Na pewno to udźwignę i stanę się bardziej świadomy siebie i mocy, która nas otacza i z której należy korzystać jak się nadarza ,taka okazja, by wzrastać !

Silver

Mrówkojad - dzięki, że podzieliłeś się z Nami swoim doświadczeniem. Może kiedyś komuś z Nas też przyjdzie mierzyć się z tym, z czym teraz właśnie Ty się mierzysz i dzięki Tobie będziemy mogli właśnie spojrzeć na to doświadczenie w sposób pełen MOCY i MIŁOŚCI.

Mrówkojad

Silver masz racje ta wiedza zawsze  może się konus przydać, choć nikomu tego nie życzę, Ale czułem wewnecznie ze nie powinienem tego zatrzymać tylko dla siebie.Więc się podzieliłem !

nautiluz

EosCris

Mrówkojadzie, ściskam Cię mocno! Twoja mama jest z nami i tam gdzie jest ma się dobrze. Cieszą mnie Twoje słowa i sen, który zapamiętałeś  :-*  <3 a teraz bądź pełen Miłości  <3

Mrówkojad

Dzisiejszej w nocy kolejna lekcja .Tym razem chodziło w niej o zazdrość ! Choć wydawało mi się ze nie mam z nią problemu w LD okazało się ze nie do końca tak jest! Nie będę tu opisywał całej scenerii, w jaki sposób zostało mi to pokazane.nie mniej uświadomiony zostałem ze musze trochę jeszcze nad tym pracować. Nie była to zazdrość bardzo intensywna, ale jednak była odczuwalna . Winkla ona najprawdopodobniej z poczucia ważności, które się przeobraziło w zazdrość A teraz pytania jak wy czarownicy radzicie sobie w tej kwestii czy i jest materiał na ten temat ,jeżeli tak to gdzie go szukać !                                                                                                                                               

Mrówkojad

Dzięki ci Miłek za podesłanie tego filmiku !

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble