"Urodzony wolny" Jakub Gburzyński

Zaczęty przez Jakub Gburzyński, Listopad 21, 2022, 11:42:54 AM

« Gry komputerowe i filmy/TV a świadomość we śnie/OOBE | Nieświadome OBE - atak ze strony złej energii »

Jakub Gburzyński

[font="Times New Roman", serif]Hej,[/font]

Jestem parapsychologiem i od ponad siedemnastu lat zajmuję się tematyką rozwoju duchowego i podróży poza ciałem. Napisałem książkę pt. ,,Urodzony wolny", która oparta jest na tych zagadnieniach i której głównym celem jest poszerzanie ludzkiej świadomości i uwalnianie jej od problemów z nerwicą, depresją i bezsennością. Sporo miejsca poświęciłem w niej szczegółowemu wyjaśnieniu, czym dokładnie jest stan OBE i jak z powodzeniem można go doświadczać. Głęboko liczę, iż każdy, kto ma trudności ze świadomym odbywaniem astralnych podróży, a jednocześnie pragnie ich regularnie doznawać, odnajdzie w moim tekście to, czego szuka.

Pozdrawiam i zapraszam Was na moją stronę internetową oraz na mój świeżo upieczony kanał na yt
Jakub Gburzyński

EosCris

a Ty widzę przyszedłeś się tu zareklamować?

17 lat mówisz?
I co dopiero teraz to forum znalazłeś?
Czy wchodziłeś po cichu i brałeś stąd treści, które wykorzystałeś w swojej książce i treściach na swoim yt?
Jakoś nie widziałam Ciebie nigdzie przez te 17 lat.
No bardziej bezczelny być już nie mogłeś! Jeszcze ta zarąbista oczojebna czcionka, żeby przypadkiem nikt nie pominął Twojego wpisu.
Nie wiem co tu robisz poza autoreklamą ?

Jakub Gburzyński

Tak, dopiero teraz znalazłem to forum, i prawda jest też taka, że nigdy żadnego nie szukałem. 
Nikogo do niczego nie zmuszam, jeśli ktoś nie chce nie musi wchodzić na moją stronę. interesować się moim tekstem ani mnie o cokolwiek pytać. A jeśli uważasz, że robię coś "złego", to proszę mnie po prostu zbanować.
Pozdrawiam.

Robert Noble

Tak, sumienie nie pozwala mi zrobić nic innego jak spełnić Twoją prośbę odnośnie zbanowania. Zatem, żegnaj podróżniku być może jeszcze kiedyś się spotkamy.

EosCris

Robert Noble

W regulaminie chyba musimy dać adnotację, że zabroniona jest autopromocja i reklama.

EosCris

Share via facebook Share via twitter