Instytut Roberta Noble

Pytania Damiana ;)

Zaczęty przez zinka, Październik 06, 2014, 03:53:49 PM

« Życzenia | Popołudniowa drzemka pomocy! »

zinka

Siema, mam pyt, czy ktos z was uprawial rytual wybudzenia hebrajskich liter, jak tak, to czy warto to robic. I chcialbym jakies wskazowki tez
damian1982 [06|Paź 12:14 pm]:I czy probowaliscie dowiedziec sie swojego imienia nie z poprzedniego wcielenie tylko wasz pierwsze imie, czytalem tu ze jak sie podzielisz swoim imieniem, to niby zdradzasz swojego aniola stroza prawda to czy nie. I czy mozna sie go dowiedziec za pomoca hebrajskiego alfabetu I afirmacji ?
damian1982 [06|Paź 12:15 pm]:czym wiecej czytam, to to sie robi bardziej skaplikowane astrologia planety dni itd
damian1982 [06|Paź 12:17 pm]:naprawde chce doswiadczyc oobe
damian1982 [06|Paź 12:18 pm]:mialem czasami ostatnio kontrolowane sny ale nie w 100 procentach, tak urywkami odzyskiwalem swiadomosc i ja gubilem
damian1982 [06|Paź 12:18 pm]:zacząlem robic notatki i zalozylem pamietnik snow
damian1982 [06|Paź
12:20pm]
:
czy wyobrazanie sobie hebrajskich liter ma wplyw na to czy osiagniesz oobe? bo niby kazda litera jest odpowiednia do dnia tygodnia i planety co wy o tym myslicie?
 Robert Noble [06|Paź 01:18 pm]:ja myślę, że to bzdury

zinka [06|Paź 03:43 pm]:myślę, że wszystko działa, jeśli w to uwierzysz
zinka [06|Paź 03:48 pm]:trza wszystkiego próbować, testować i wybrać, to co na nas najbardziej działa

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble