Spotkania z nami na kanale youtube Robert Noble & EosCris

Zaczęty przez EosCris, Marzec 31, 2023, 06:33:20 PM

« Audio: Hemi-Sync OM na 2 Półkule (Synchro) | Palo Santo »

EosCris

Witajcie,

poniżej link do naszego kanału na którym często jesteśmy na żywo i możecie bezpośrednio zadawać nam pytania :)

Robert Noble

Jeśli macie jakieś konkretne tematy, o których chcecie porozmawiać, śmiało podzielcie się nimi w komentarzach. Jeśli uznamy, że jest to ciekawa propozycja, z przyjemnością poruszymy zaproponowany temat w naszym nadchodzącym live.

Robert Noble

Dziewiąty odcinek z serii Podróży w głąb świadomości zaplanowany jest na jutro na godz: 18:00
Zapraszamy na lajwa, bo to wyjątkowa okazja do bezpośredniej interakcji z nami :)

https://youtube.com/live/5myhWTdGqiM

kynek

Dla mnie omawiania OOBE nigdy wystarczająco   :D

Jutrzejszy stream na żywo aktualny?

kynek

Co do tematów ja chętnie oglądnąłbym live o czakrach. Przewijają się w książkach i tylko poza wymienieniem gdzie która się lokalizuje i że się czasami otwierają nic nie było (chyba że będzie w Nagualu tylko jeszcze nie dotarłem)

Robert Noble

A oto dziesiąty odcinek na temat bębna szamańskiego. O tym cudownym instrumencie nigdy dosyć!

Robert Noble

W odcinku o gongach można nieźle się wywibrować, nawet jeśli słyszy się naszą grę tylko przez słuchawki.

kynek

Fajnie by było gdyby do każdego filmiku na yt były linki i do szamańskiego bębna i do mis kryształowych.

Wpisz w Google ,kryształowe misy' lub ,szamański bęben' i powodzenia z szukaniem ;)

Robert Noble

Czyżbyś po wpisaniu misy kryształowe i szamańskibeben nie natrafił na nasze strony? Dziwna sprawa, to czarna magia jak te algorytmy działają.
W większości filmików mamy podane linki w opisach, ale zauważyłem, że dla googla to średnio coś znaczy o ile w ogóle ;)

Robert Noble

Największą zagadką od lat jest fenomen samego forum :) Za nic nie idzie go wypozycjonować :)

Share via facebook Share via twitter