Instytut Roberta Noble

Spotkania z nami na kanale youtube Robert Noble & EosCris

Zaczęty przez EosCris, Marzec 31, 2023, 06:33:20 PM

« Przyrząd do usuwania kleszczy | Chat forum »

EosCris

Dziś na kanał o 20.30 wbija podcast o Czarownicy Olindzie by Bartek :) Całość trwa ok 4 min :D ale opowieść jest super! Zapraszamy  <hexa>  <hexa>

Robert Noble

Mamy już kilka podcastów z serii Fan Fiction. Niebawem nagram jakieś video w tym temacie. Tymczasem chciałbym poinformować, że drzwi Fan Fiction ciągle pozostają otwarte i możecie dale pisać świetne historie o Czarownikach z grupy Naguala Juliana.

EosCris

Miłek

Ja już historie mam. Tylko teraz muszę ja przelać na papier.

EosCris

Cytat: Miłek w Marzec 25, 2024, 08:24:33 PMJa już historie mam. Tylko teraz muszę ja przelać na papier.

przelewaj :) i będziemy czytać! Pewnie Robercik nie da mi przeczytać Twojej hihi  >:D

Miłek

EosCris

Cytat: Miłek w Marzec 25, 2024, 08:29:35 PMMoże dialogi wspólnie przeczytacie  ;D  ;D

To mogłoby być ciekawe doświadczenie  :D

Fajnie pisz! Juz się nie mogę doczekać  <dance>

kynek

Cytat: EosCris w Marzec 25, 2024, 07:14:45 PMJa czekam na opowieść Miłka i Kynka  8)  8)  ;D

Tylko Robert ukrył gdzieś maila na którego można mu podesłać opowiastkę.
Znowu jego wina  :P

Robert Noble

Kynek najlepiej zapytać u Źródła :) Sprawdź wiadomość prywatną :)

kynek

Tak mi jeszcze przeszło przez myśl odnośnie dzisiejszego live'a
Czy te przypadkowe osoby na czacie, które zostały zablokowane, nie powinny zamiast tego zostać potraktowane z miłością - jak żul w pociągu, na którego natrafiła Cris? 🤔

Robert Noble

Cytat: kynek w Kwiecień 25, 2024, 10:26:42 PMTak mi jeszcze przeszło przez myśl odnośnie dzisiejszego live'a
Czy te przypadkowe osoby na czacie, które zostały zablokowane, nie powinny zamiast tego zostać potraktowane z miłością - jak żul w pociągu, na którego natrafiła Cris? 🤔

Kynek, to naprawdę ciekawe co mówisz, po tym ile już razem "przeszliśmy". Przecież oni byli potraktowani z miłością!!!

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble